Söndagen

  
  
 
Igår tog jag med mig Edvin hem till mina föräldrar för att äta en god söndagsfrukost. Hanna hade tagit med sig bröd från Café Charm där hon jobbar, mamma och pappa hade dukat fram en massa goda pålägg och kokat kaffe. Edvin låg på golvet och lekte medan vi satt tillsammans och åt frukost ♥ Ines åt mest vaniljfil och pålägg. Hanna klippte Ines hår, så nu slipper hon kika fram under den långa luggen som hon haft tidigare! Ines tyckte det var spännande och tyckte att Hanna skulle klippa mer då hon var färdig. Förra gången vi försökte, satt hon bara och skrattade och ruskade på huvudet! Men nu är hon så söt i sin nya frisyr!
 
Medan Ines sov lunch, drack vi kaffe, turades om att mysa med Edvin och pratade om allt möjligt. En riktigt mysig familjedag. Senare var Ines ute och lekte med sin mormor och morfar, fick sitta på en motorcykel som hon tyckte var jättehäftigt, vår fordonstokiga tjej! Hon älskar ju tv-serien "Stora Maskiner" och blir alltid alldeles till sig då hon ser lastbilar, traktorer, flygplan mm.. Hon hjälpte även mamma/sin mormor att pyssla i trädgården. Hon samlade stenar och krattade ♥
 
På kvällen då vi åkt hem, fick vi finfrämmande av min kusin Elin. Var länge sedan vi sågs sist, så jättemysigt att få lite tid med henne. Ines blev jätteglad och skulle visa allt på en gång. Drog fram leksaker, dansade, sjöng och härjade till energin tog slut! Edvin satt och sov i hennes famn ♥ Har varit en riktigt mysig helg.
 

Kommentera här: