Morsdag


Igår var det morsdag! Åkte hem till Gränsfors på dagen och lämnade min lilla älskling hemma i soffan. Tror det blev några glas för mycket för honom på lördagen, så han låg hemma i soffan och mådde pyton. De hade roligt i alla fall. Tog med mig mitt paket med säsong 4 av Brothers and Sisters för att fira världens bästa mamma. Hon satt klistrad framför Greys Anatomy när jag kom hem, så då måste man ju se något avsnitt själv också. Jättekul att träffa Hanna innan hon, Billy och Robert åkte till Barcelona. Inte ett dugg avundsjuk på att de åker på semester. . .

Medan vi satt i soffan och följde händelserna i Seattle Grace Hospital, stod pappa i köket och gjorde en morsdagstårta. Snacka om superpappa! Efter Hanna klippt Johns hår och tårtan var färdig, så åkte vi till mormor och morfar för att fira mormor på morsdagen. Mormor bjöd på gott fika. Det är roligt med dagar som morsdag, då man får träffa mycket familj tillsammans. Åka runt och hälsa på, bara sitta och prata om allt möjligt. Även Nina och Elin var där samtidigt.

Efter vi hälsat på i Ilsboskogen, så bar det iväg hemåt igen. Vi skulle försöka få i oss någon middag också, så det blev grillat. Snacka om mycket gott på samma dag. Runt nio på kvällen, åkte vi till Bergsjö för att hälsa på farmor och farfar. De bjöd på gräddtårta med kiwi och mandarinklyftor, med hallonfyllning - en riktig sommartårta. Ännu mer kaffe, ännu mer fika. Vi satt också och pratade om allt mellan himmel och jord, tiden flög iväg och helt plötsligt var klockan halv 11!

Det enda som var synd, var att vi aldrig åt av pappas morsdagstårta. Hoppas de tog av den idag, även fast det bara är mamma och pappa hemma. Johnnie är ju i Turkiet och Hanna i Spanien. Som sagt, inte ett dugg avundsjuk. . .

Tick Tack. . .

Klockan är strax nio och killarna håller fortfarande på som om tiden stod stilla. Han som har festen ville att de skulle komma runt sju, men det var visst ingen tid man behövde passa. Så jag sitter fortfarande här, lika trött och uttråkad. Den totala motsatsen till vad de på övervåningen är. Gick till hallen för att kika om de var på G, men hörde hur de alla sjöng "Livet är en fest..!", så än så länge verkar det inte vara dags för avfärd. Jag tycker att det är skitkul att de hittar på saker, att de åker på fester och har kul. Trist bara när det blir missförstånd och jag blir sittandes och vänta länge helt i onödan.

Jag har hela dagen trott att vi skulle åka runt 7, eftersom han skrev det. Hade jag vetat att de skulle ha förfest från halv 6 till efter nio, hade jag ju kunnat åka hem några timmar. Kanske ska kika på ett serieavsnitt av någon ny serie, för att få tiden att gå fortare?