This dude can dance!Har sett klippet tidigare, men när jag nu sprang på det igen, kunde jag inte låta bli att lägga upp det här. Vilket dansgení! Vilka gummiben, vilken taktkänsla.. Så otroligt roligt at se på!

Första advent

Känns som det var alldeles nyss jag sa att det var två veckor till första advent. Tiden går så fort, veckorna flyger förbi.

Helgen har varit jättebra. I fredags kom jag hem tidigt, var innanför dörren klockan 1. Vägen hem var allt annat än trevlig. Djup snö på vägen, bilarna sladdade omkring. Snön yrde omkring åt alla håll, kändes som blåsten tog sig igenom kläderna och studsade mot huden. Det var kallt och hemskt. När jag äntligen kom hem hoppade jag i varma kläder, så att jag skulle tina igen. När jag kom hem bakade jag halvfula lussebullar och daimkakor. Tänk att jag lyckas glömma varje år, att man ska undvika att stänga in lussebullar i plastpåsar. Vad tror ni det första jag gjorde, efter bullarna hade kallnat, var?

Klockan sju åkte jag, Andreas, Ann-louise och Ante, Johanna och Tomas, Nina och Olle på tacobuffé. Blev en trevlig kväll! God mat och roligt sällskap!

Lördagen började med sovmorgon. Klev upp runt 10 eller 11, Andreas åkte och handlade god lördagsfrukost och vi tog det mest lugnt. På grund av vädret ville man mest vara inomhus i värmen. Var ut och hängde upp några nya talgbollar till fåglarna, annars tog jag inte ett steg utanför dörren förrän kvällen. Eftermiddagen bestod av städning. Mamma och pappa var över på fika, så passade på att städa huset innan. Jag bjöd på glögg, pepparkakor, lussebullar och daimkakor. Vilken överaskning va? Var i alla fall jättemysigt att få finfrämmande av dom.

Bestämde att jag skulle följa med dem hem, eftersom Andreas skulle spela dator med några killkompisar hela kvällen. Hemma i gränsfors bjöds det på god middag, sedan en helkväll framför tvn. Vi kollade bland annat på "Så mycket bättre". Märktes när klockan började närma sig tolv, att både mamma och pappa var trötta. När dom gick isäng, kidnappade jag Johnnies dator någon timme. Vi gick och lade oss ganska tidigt alla 4, Johnnie hade varit med vänner så han kom hem senare under natten.

Imorse var det första gången på evigheter som hela familjen Hassel satt samlad runt bordet och åt frukost tillsammans. Gott bröd med flera pålägg, O´boy, flingor och vaniljfil, ägg mm. Var hur mysigt som helst. En väldigt bra första adventsmorgon. Annars har dagen bara flytit på. Gruvar mig inför morgondagen, då jag ska åka till Iggesund på utbildning. Får åka hemifrån 2 timmar innan vi börjar, för att bussarna ska passa.

Undrar vem denna soffpotatis är lik?