Plocka, torka, skryka, baka, tvätta...

Städar idag istället. Som vanligt kan jag inte göra en sak åt gången, så jag bakar bröd, stryker gardiner, tvättar och städar samtidigt! Går framåt, men lite segt eftersom jag håller på överallt samtidigt! Fick ett samtal av min sk. handledare på arbetsförmedlingen idag.. Hon vill veta hur allt ser ut framöver, men det vet hon mer än jag. Jag jobbar på som vanligt, men kanske måste börja praktisera alla dagar jag inte jobbar framöver. I så fall måste jag hitta något ställe där det är okej att höra av sig på morgonen om jag får erbjudande att jobba istället.

Tänkte lägga ut receptet på brödet senare. Smidigt att kunna baka två limpor samtidigt! Nu ska jag slita mig från datorn och fortsätta med strykningen. Har bara en gardinlängd kvar nu!

Borde städa, men...Har inte kunnat slita mig från tvn på hela dagen. Inte mcket som gjorts här hemma än så länge. Allt borde städas. Från tak till golv, båda våningarna.. Har småplockat och suttit framför tvn. Kollat på Kardishian-serien och sedan på Girl Next Door. Ska förmodligen till Gränsfors i eftermiddag, så ska försöka göra något innan dess. Städa köket i alla fall..

Till veckan ska jag hälsa på Frida och Meja igen. Frida hade skrivit till mig på facebook. "Meja fick syn på en bild av dig på min facebook och har tjatat om Nette sedan dess, så jag tänkte att jag skulle hälsa från Meja ;)" Sötnosen!

Några blanande foton från veckanHälsat på Emma i veckan som vanligt. En dag blev jag bjuden på semlor!


Åkte till Gränsfors för att hälsa på mamma och pappa, dagen innan mammas födelsedag. Bakade kladdiga choklad- och apelsinmuffins, kolakakor och bananmuffins. Sov över där och grattade mamma på morgonen. Jobbade på kvällen, så gjorde på det viset istället. ♥
Några foton som jag knäppte hemma i Gränsfors, innan jag åkte och jobbade. Deras fina sovrumsfönster, tulpanbuketten som jag handlade till hennes födelsedag och katterna Pelle och Embla!