Härliga ledighet

Tänker för ovanlighetens skull komma isäng innan tolv idag! Dock med en ny bok, som jag tänker börja med till Andreas kommer hem från jobbet. Är trött med glad, efter två härliga och lediga dagar. Har haft främmande i två dagar av min fina kusin Elin!
 
Vi har bakat chokladmuffins, kikat på en massa program om det övernaturliga, som "Det okända" och "Andar, finns dom?". Vi tog med oss våra kameror och for till en strand i närheten, för att fota i någon timme. Tog det lugnt, pratade, fotade osv.. Blev så härligt igår kväll, då regnmolnen dragit vidare och man fick se lite blå himmel igen! Efter att vi fotat, jag satt mig i en massa blöt fågelskit i ohappa och efter jag bytt om till nya kläder hemma, åkte vi till Gränsfors för att bjuda på våra nybakade muffins! Var en väldigt rolig och händelserik dag! Började ju dagen med att luncha med Andreas på stan. Då han åkte mot jobbet, åkte jag till min moster Nina och Elin för att tigga lite kaffe och prata, innan jag och Elin åkte hem till Jättendal.
 
Idag har vi sett fler avsnitt, gjort kycklingsallad, pratat massa om allt möjligt. Ikväll packade vi en kasse full med godsaker och åkte hem till Hanna! Vi såg den gamla godingen Tio orsaker att Hata dig, gjorde smoothies, åt ost och kex och även glass! Var en jättemysig tjej-svullkväll med två underbara! ♥ Kanske inte så konstigt att man är trött? Imorgon ska jag lägga upp  en massa bilder! Hanna och Billys grillfest, 50-årsfesten, midsommarfesten mm..! Som sagt, massor!
 
Fina Elin ♥

Kaka på kaka..?

Oj vilken helg det varit! Kalas på kalas på kalas, festkvällarna har avlöst varann! Känns otroligt skönt med söndag. Har bara tagit det lugnt idag, satte mig i solen med en tidning och en kopp kaffe. Tvättat lite och kikat på tv. Vi ska snart åka och fira Andreas mormor, som fyllde år på midsommarafton. Helgens sista kalas!
 
I torsdags var vi på grillfest hos Hanna och Billy. Var en otroligt rolig kväll, med härligt folk. God mat och dryck, vi kom isäng först runt tre. Tror det blev lite väl mycket av det goda för de flesta, även mig. Var inte roligt att vakna trött och sliten i fredags och inse att det var midsommar! Håret stod åt alla håll, smink runt ögonen och inte ett dugg sugen att dricka igen. Midsommarfest hos oss, så jag fick kliva upp och börja ordna här hemma. Dammsuga, plocka fram stolar ute osv.. Andreas fixade iordning en jättegod drink till mig och hade värmt på en ugnspizza, så sen var man piggare igen. Tur man inte är en sådan som blir jättebakis. Jag blir bara trött!
 
Var en rolig midsommar, men blev ingen cykling i år. Erik, Manne, Johnnie, Martin och Anton kom utan cyklar.. Så jag, Andreas, Malin, Alexander och Billy hade ordnat med det i onödan. Vi blev bara hos oss hela kvällen, satt ute i solen och pratade. Grillade lite korv. Sedan gick vi in och fortsatte, då knotten höll på att äta upp oss! Festen tog slut ganska tidigt, men det blir ju så då det är midsommar och man börjar så tidigt!
 
Lördag, trött igen och ännu en fullbokad dag. Två inbokade kalas. På eftermiddagen skulle vi på Andreas mosters 50-årskalas, med god lunch och tårta. Var roligt att träffa alla som man träffar så sällan! Tyvärr gjorde lördagens kalas, att jag missade Johnnie i kyrkan. Två timmar efter vi kommit hem, var det dags för kalas nummer två. Andreas farbrors 40-årskalas! Det var ingen lugn tillställning! Massor av roligt folk som drack i mängder och tjoade och festade, som om det inte vore dagen efter midsommar! Vilket gäng! Var en jätterolig kväll, jag och Andreas åkte hem runt halv 11 nyktra, eftersom vi festat tillräckligt denna helg. Hörde idag att festen inte var slut förrän 5 halv 6 imorse! Undrar hur de mår idag..
 
Idag ska vi som sagt på helgens sista kalas. Vi ska åka med Andreas föräldrar, som även de var på festen igår och blev kvar sent! Därför vi inte åkt på kalaset än.. Tror alla är lite sega idag.