Vad händer just nu?

Det händer så mycket spännande nu, man hinner inte med sig. Ines utvecklas i rasande fart, hon gick från att ha gått 7 steg till att gå 14 steg några dagar senare. Igår överraskade hon med ett nytt ord, då jag stod ute på parkeringen och pratade med grannen. Vår katt Ruben kom gående mot oss och tänkte följa med oss in. Ines kollar på honom och säger glatt och hur tydligt som helst Katt. Här håller man på och mjauar och och säger "kisse", så rättar hon oss alla och berättar att det heter ju faktiskt katt. Hon hittade ett sugrör för några dagar sedan och det har  blivit en av hennes favoritleksaker för tillfället. Hon blåser och dreglar genom det där sugröret och ska ha det i munnen hela tiden. 
 
För min del händer det också spännande saker. Jag har fått ett vik på 50 %, i 3 månader till och börja med, från och med måndag! Ska gå intro imorgon och sedan ska jag alltså börja jobba! Eftermiddagar, nätter och helger, så Ines kommer vara mycket mer med Andreas nu framöver. Jag är med henne på dagarna och Andreas på de eftermiddagar då jag jobbar. Hon ska inte börja dagis än, för vi tror att vi kommer kunna få ihop det ändå. ♥ Ska bli spännande med något nytt och känns roligt att jag kommer jobba på samma ställe som 2 andra tjejer som jag jobbat med förr.
 
Här hemma känns det också lite roligt, för sakta men säkert så håller vi på att möblera om i rummen på nedervåningen, så att Ines ska få ett eget rum! Kommer bli mysigt att leka där inne med henne och kommer bli lite lättare att hålla ordning ! Roligt när hon kommer få kompisfrämmande också, att de kan leka på hennes rum och så kan jag och den andra mamman sitta i soffan i hennes rum och kika på med en kopp kaffe.
 
Mindre kul var att Ines fick 1-års vaccinet idag. Gick rätt så bra, blev lite ledsen men gick över rätt så fort. Var kvar en timme efter också, så Ines fick leka lite med de andra barnen, sitta med då de hade sångstund vilket hon älskar och äta lite lunch. Dagen hemma har varit bra, förutom att hon sovit dåligt. Vi har bakat (brända) dajmkakor, lekt och haft finfrämmande av Johanna. Ikväll har Ines varit ledsen, för magen krånglade. Hon var så ledsen stackarn, så vi åt en massa "få-igång-magen" saker. Plommonpuré, frukt, välling med messmör. Efter någon timme släptpe det äntligen och hon blev sitt normala, sprudlande jag igen. Nu håller vi tummarna på att det blir en lugn natt, men hon somnade lätt så det blir det säkert ♥
 
 

Helgen som varit

 
 
Klockan är tjugo i 11, Ines sover ute i vagnen och Andreas tar sovmorgon i sängen. Vi klev som vanligt upp runt 6 imorse, så Ines var trött då jag bäddade ned henne ute. Är så svårt att klä på dem rätt mängd kläder, idag testade jag med lite mindre kläder eftersom hon blev alldeles svettig igår när det var samma temperatur.
 
Igår tog jag och Ines en tur till Gnarp för att hälsa på Johanna och Daniel. De bjöd på go´fika i form av nybakt kladdkaka, glass och sockerkaka. Ines busade med deras katter och hennes kompis Tuff, deras hund ♥ Var en jättemysig dag. Jag och Johanna tog en promenad med Ines och Tuff, så hon kunde sova lite lunch. Vi bestämde oss för att ta en Langos-kväll då Andreas kom hem från skoterns dag i Östersund, så vi handlade och åkte hem till oss. Ines härjade på som vanligt, lekte, busade och tränade på att gå. I förrigår och igår har hon gått 7 steg. Lilla hjärtat har blivit så stor! Killarna kom hem till oss på eftermiddagen, Johanna och Andreas fixade med langos och jag lade Ines. Efter att vi proppat i oss langos, slängde vi ned oss i soffan och kollade på Så mycket bättre.
 
Nu sitter jag med en kopp kaffe och tänkte plugga lite medan Ines sover. Andreas vaknade precis. Härligt med sovmorgon till strax innan 11, vilket egentligen är strax innan 12! Ines halva dag har ju redan gått! Dagarna och veckorna går så himla fort nu. I fredags var det 3 veckor till Ines fyller 1 och 2 månader till jul! Är färdig med många julklappar. Är Ines och en av Andreas kusiner kvar av barnen. Tänkte vänta med att handla till Ines till efter hennes födelsedag, eftersom annars är det lätt att man köper lika. Nu i veckan ska jag börja baka och fixa med det sista inför hennes dag. Skicka inbjudningarna till kalaset. Vi måste även komma igång med rummen, flytta alla möbler som ska flyttas och lista ut vad vi ska göra med möblerna som blir över!