Köpte till lilla ♥ igår

 
 
Vi vet ju inte om du är en liten tjej eller en liten kille. Brukar köpa det mesta neutralt, men ibland köper jag något som jag tycker är fint, som är till tjej eller kille. Det är så tråkigt att alltid behöva tänka neutralt, då det inte finns lika mycket fina neutrala kläder!

En liten städpaus..

Känns som att det enda jag skriver om nu för tiden, är att just tiden går så förbannat fort! Igår såg jag att vår lilla krabat har varit i min mage precis 70% av tiden och idag går vi in i vecka 29 (28+0)! Det känns som att vi börjar få lite bättre koll på saker och ting, men fortfarande många lösa trådar inför framtiden.. Hoppas att vi får reda på allt vi behöver snarast, så vi kan planera färdigt allt inför hösten och vintern.
Idag är det operation Storstädning här hemma! Jag gör som jag alltid gör då jag egentligen har dåligt med tid - jag hittar på andra projekt! Idag har jag rensat ur alla våra mössor/vantar/halsdukar och sorterat ut några lådor uppe i köket. Blev mer skräp, lite som jag bar ned till förrådet och lite som ska säljas. Snart ska jag börja damma.. Imorgonkväll ska jag ha ljusparty med några vänner, så då vill man ju ha fint och rent! Ska även baka en mintkladdkaka som jag ska bjuda på.. Tänkte ha mest snacks, eftersom det är fredagskväll och bara tjejer. Grönsaker med dipp, chips, vindruvor, ananas, nötter.. Hoppas det ska bli en rolig och mysig kväll och att alla kan komma! Ska dubbelkolla det i eftermiddag.
Bild från helgens personalfest! Eller i alla fall ifrån resan dit.

Tillbaka till vardagen

Idag började Andreas jobba igen, efter en 4 veckor semester. Och jag slutade jobba igår, efter ännu en underbar jobbsommar på mitt favoritställe. Tog en oplanerad sovmorgon, men behövdes nog efter att ha sovit för lite flera nätter på raken.. Drömde om vår lilla plutt inatt, han/hon var så rund och go´, nu längtar man bara ännu mer..
Har inte gjort mycket idag. Kikat på tv, skrivit på lite foton, virkat lite, donat på med tvätten.. Ätit middag med Andreas, känns så otroligt lyxigt på så vis med vardag igen! Äta supergod middag tillsammans, som Andreas lagat. Har ätit så mycket tråkig mat i sommar, som man letat fram i frysen och tillagat på jobbet. Köttbullar, korv, pytt i panna, snabbmat.. Andreas är så otroligt duktig i köket, gör underbar mat av vad som helst, hittar på egna rätter efter att han kikat vad vi har hemma! Jag måsta ha en plan och följa något typ av recept och ändå blir det oftast bara halvbra..
Idag har vi varit tillsammans i 8,5 år ♥ När vi firar 9 år i Februari, så har vi en liten att fira dagen med! Känns så ofattbart att tänka så. Att tänka på att han/hon är här om ungefär 3 månader! Vår mini har levt runt som en galning ikväll, haft riktig kvällsgympa eller något. Är så roligt att sitta i soffan och se hur magen liksom hoppar runt. Försöker filma det, men det är som att vår lilla krabat känner på sig att jag filmar, för då är det helt stilla..
Nu ska jag krypa i säng och hoppas att det inte är 100 grader i sovrummet. Går inte att ha fönstret öppet, eftersom de stängt av E4n, så alla långtradare och bilar far förbi utanför oss istället! Full fart hela tiden! Imorgon ska jag upp ganska tidigt, för har planerat in en morgonpromenad med Ronja och ska sedan följa med henne och äta lunch i Gränsfors. På eftermiddagen ska jag träffa tjejen jag är kontaktperson till igen.
Några foton sedan fiskeutflykten förra veckan