En dag i stallet
Eftersom mamma blev sjuk i helgen, så hjälpte jag henne med stallet i måndags. Efter att ha flängt omkring i stallet i någon timme, boxarna var mockade, allt hö packat, vatten i hinkarna och mat i krubborna kunde jag få  lön för mödan. Gick ut och hälsade på dem en stund innan jag skulle hem. Dom var nyfikna och glada att få lite sällskap. Var kanske lite poppis efter att ha gett dem lunch eller något. Småttingarna har blivit så stora nu! Kusinerna!

Söndagsutflykt med Andreas och hans familj

I söndags då vi vaknade sken solen och lockade ut oss på utflykt. Andreas föräldrar och hans moster med familj skulle till Långnäset. Eftersom vi båda var lediga samtidigt för en gång skull och vädret var så bra, bestämde vi oss för att följa med. Vi packade väskan, klädde på oss varma kläder och startade fyrhjulingen, som vi styrde mot Bergsjö.. Var en jättemysigt dag, var lite synd att det blåste, men det gjorde inte så mycket. Vi satt vid elden och värmde oss. Av någon anledning så är det helt plötsligt jättegott med korv, bara för att man får grilla den och äta den utomhus!

På eftermiddagen packade vi ihop och åkte hem igen. Var en supermysig söndag.

Dag 9 - Mina favoritskor.


Ett par av mina favoritskor ♥

Älskar skor och har massor av fina! Märker nu då jag går igenom bilderna på bloggarkivet, att det finns otroligt få bilder på mig i helfigur. Då man ser vad jag har på fötterna! Kanske gräver fram mina favoriter någon dag och fotar dem, så ni får se.. Synd att man inte har mer tillfälle att ha snyggskor på sig. Men bara vägrar att dra på mig mina finaste pumps en helt vanlig dag, för att gå en sväng på stan eller något. Vill inte slita på dem i onödan, men vill heller inte att de aldrig ska ses. Snacka om I-landsproblem!