Vardag

  
 
Dagarna går alldeles för fort och snart är det dags för oss att flytta på riktigt. Bli Gnarpsbor. Anderas, Johanna och våra pappor jobbar på för fullt med sovrummen på övervåningen. Det blir så himla bra! ♥ Johanna är en stjärna, som fixar så himla fint! Jag försöker jonglera vardagen med barnen samtidigt som jag packar en massa här hemma. Det är svårt att flytta med småbarn, för det måste ju finnas kvar grejer här för att både kunna underhålla dem och leva normalt. Det är först när man flyttar som man inser hur mycket saker man verkligen har! Jag har försökt gå igenom saker samtidigt som jag packar, för att få lite koll och rensa bort onödigt skit som bara tagit plats.
 
Oftast är vi hemma och leker på dagarna, sedan packar jag och förbereder det jag kan medan Ines eller båda sover lunch. Sedan försöker jag komma iväg till huset så fort som möjligt, för att Ines ska kunna leka där och jag kunna packa upp, stryka gardiner och sånt. Ibland fixar jag även middagen medan de sover, för att kunna ta med den dit och äta den där! Tiden går som sqagt för fort, känns som man bara hinner dit och vända varje dag, eftersom man måste hem igen då Ines ska sova.
 
Jag längtar tills vi bor där på riktigt.

Så roligt att busa med lillebror

  
  
 
Det är ofta det kör ihop sig när man har två små samtidigt, men man kommer på lösningar på det mesta och det löser sig ofta till sist. Man får blunda för kaoset innan man hunnit röja undan. De dagar som är sämre, när Fröken Bus bara gör just bus och Edvin har en dålig dag då absolut inget är bra, vill man ju slita av sig  håret och äta choklad! Men som tur är så är de dagarna få. Jag kan byta miljoner blöjor, torka av mig ännu en spya på mina och Edvins nybytta kläder, hänga tvätt, plocka undan samma leksaker om och om igen.. Det gör inget, för när man ser de här två tillsammans så blir allt bra. Den där kärleken mellan dem är ju det bästa som finns. Kärleken för den här lilla familjen är värt allt. ♥