. . .Titta vilken rolig bild jag hittade! Den är tagen på Sofies konfirmation för X antal år sedan. De ser så små ut! Så otroligt söta! Lägger upp den eftersom jag strax ska åka och fira min mormor som fyllde år igår. Letade efter roliga bilder med henne och hittade den här! Kanske kan gissa vad jag klippte bort till höger av bilden.

Än så länge har jag inte fått mycket gjort idag. Vaknade rätt så sent, men kunde ju dra tillbaka klockan en timme, så då kändes det bättre. Vi låg kvar och läste ett tag innan vi drog oss upp ur sängen. Jag läser en rolig bok just nu, som skrevs på ett ganska unikt sätt. Hela boken är uppbyggd på brev, snabbmeddelanden och mail. Inga samtal eller tankar, bara olika människor som skickar brev till varanda. Det är så man följer med i handlingen. Man läser vad de skriver till varandra..

Nu ska jag köra igång en tvätt, plocka lite på övervåningen, fixa iordning mig och sedan åka mot Ilsbo!

katy perry - fireworks"Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in.."

Tycker den här låten är så bra och har en sådan fin video. En musikvideo som verkligen försöker berätta eller förmedla något viktigt. Att även om man känner sig svag, sämre än någon annan, utanför, ledsen, rädd eller någon annan negativt, så finns det en gnista som kan tändas och förändra allt. Att det finns hopp och kärlek, även fast man inte alltid ser den. Att man inte ska ge upp, att man ska se det från den ljusa sidan. Låten är i alla fall väldigt bra enligt mig! Vad tycker du?

Sorry's not good enoughVet inte hur jag ska förklara min frånvaro från bloggen. Tror det har varit en kombination av tidsbrist och motivationsbrist. Egentligen har jag ju haft mycket för mig, men har inte hittat ord att besrkiva det med.

Utbildningen lunkar på, nu har vi hamnat  nya grupper och jag hamnade med Malin, Max och Alexander den här gången. Känner mig lite besviken på utbildningen, för den ger inte vad den har lovat. De strular på med tider och ämnen. Känns som man aldrig vet vad man har att vänta när man kommer på morgonen. Ibland är det jätteintressant och vissa dagar hade man lika gärna kunnat stanna hemma! I fredags var jag så otroligt trött och funderade på om jag skulle stanna hemma, men hoppade på bussen ändå och for mot stan. När jag var halvvägs fick jag ett sms från Malin. Hon frågade om jag fått sms:et från läraren om att vi skulle jobba på egen hand idag. Det hade jag inte, för mitt kom fram när jag redan var i stan. Jag hade alltså klivit upp halv 7 i onödan!

Jag åkte och hälsade på min moster Nina och Stefan istället. Alltid lika trevligt där.  Om jag inte hade kunnat hälsa på där, så hade jag varit fast i stan till kvart över 12, då nästa buss gick! Så otroligt dåligt! Igår var vi på halloween-fest, men den ska jag berätta om senare. Blir så långt inlägg om jag ska skriva om den här!