Konsten att vara en klant

Gjorde iordning en god frukost, med kaffe och en tallrik med hårdbröd med ost, skinka och gurka. Jag, soffpotatis som man är, äter alltid frukost framför tvn. I soffan. Ställde ifrån mig tallriken i soffan, ställde muggen på bordet och satte mig rätt på tallriken. . . Goda hårdmackor + min rumpa = krossade hårdmackor med gott pålägg.
 

Jobbar ikväll också, men sedan har jag inga fler jobbdagar den här veckan. Antar att det betyder praktik imorgon, tidig morgon för första gången den här veckan.. Jag som vänt dygnet en del, efter att mest ha jobbat kvällar i två veckor. Annars har jag inte så mycket planerat resten av veckan. En resa till Birsta kanske, vi skulle ha varit på Ikea och så. Nästa vecka fyller Hanna år, så måste fixa färdigt hennes present också. Nu ska jag försöka hinna med lite innan jag ska jobba. Ser ut att vara underbart väder ute också!
 
Eller hur?

Tisdagsfika på stan

 
Andra morgonen som startas med huvudvärk nu. Undrar om jag dragit på mig någon förkylning eller något, men hoppas det beror på att jag sovit lite och jobbat mycket. Är andra dagen som jag är ledig nu, men imorgon och på torsdag blir det jobb igen. Druckit lite kaffe, kikat på tv och fixat mig inför en snabb resa till stan. Ska träffa tjejen jag är kontaktperson till över en fika och för att prata om allt som hänt sedan vi sist sågs. Ska bli roligt, men önskar att jag hade sluppit huvudvärken. Undrar om man kanske ska köpa med sig lite mat hem från stan, då man ändå är där!
 
Nu måste jag packa väskan och åka iväg! Kanske skriver någon rad ikväll!

En förmiddag med Emma

 
Igår var jag över till Emma i några timmar, för en massa tjejsnack och kaffe. Liam var på dagis och Elsa sov som en stock, så vi satt i en varsin soffa och pratade om allt mellan himmel och jord. Jobb, vänner, pengar, framtid, familj, utbildning osv.. Samtalsämnena tar aldrig slut! Vi skulle kunna prata non-stop i dygn! Emma hämtade Liam på dagis, sedan vaknade lilla Elsa också, så hann träffa dem en snabbis innan jag skulle hem.