Härliga ledighet

Sitter mitt emot Andreas, som sitter och hostar och nyser. Han är hemma från jobbet idag, efter att ha varit sjuk hela veckan.. Jag bara totalvägrar bli sjuk, så jag plockar på som vanligt och försöker få något gjort den här enda lediga dagen den här veckan.. Tänkte åka till stan, men verkar bli imorgon innan jobbet istället. Så planen är att jag ska städa idag. Måste bara komma igång. Är ju så mycket bra på tvn. Och finns ju så mycket roligt vid datorn. Sedan är det mysigt att passa på och kramas med Andreas då han är hemma. ♥ Så än så länge ligger dammtussarna kvar, men nu ska jag försöka ta tag i det!
Vill ha vår och sol nu! Bort med all snö och kyla, är så trött på att frysa! Vill kunna ha lätta, sköna plagg och sitta utomhus med kaffekoppen. Lyssna på vårfågelkvitter och se hur det börjar växa överallt ute. Man får så mycket energi då det är soligt och härligt! Vi satt på jobbet och räknade igår. Imorgon är det 12 veckor till midsommar! Det känns underbart i alla fall!
Okej, nu ska jag försöka lämna datorn och sätta fart med städningen! Kanske börja ta fram lite påskpynt? Är ju faktiskt påsk nästa helg!
 

Elsas 1-årsdag

I fredags var jag på underbara Elsas 1-årsdag! Emma hade gjort så himla fint och gott fika och Elsa lekte på med alla fina presenter som hon fått under dagen. ♥ Hon har fått sitt rum i födelsedagspresent också och det är så fint! Liam tycker att det är roligt att leka där inne med henne. Han kallar henne för Prinsessan! Tycker det är ett bra smeknamn.. Av mig och Andreas fick hon Hello-Kitty Dockvagnen, som hon verkade tycka om. Var en otroligt mysig och fin dag.

Finaste Hanna och jag


I lördags var det modevisning i Bergsjö och då skulle även Hanna visa frisyrer från 40- och 50-talet. Hon använde mig som hårmodell och det var roligt, fram till fotografen från HT kom och började knäppa kort som en galning på oss.. De satte ut en hemsk bild i tidningen och i webtidningen, där jag ser ut som ett riktigt spöke! Jag åkte hem en snabbis innan jag skulle jobba och lät frisyren vara kvar.. Blev rejält utskrattat på jobbet, då en boende tyckte jag såg ut som en Cowboy!
Det var så roligt på modevisningen, då den som "höll i snacket" hela tiden pratade om att Hanna tyckte om "Rocka-Billy" och gjorde "Rocka-Billy frisyrer"! Såfort det kom fram ett prickigt plagg, så sa hon "Oj, men här kom det mer Rocka-Billy!" Kunde riktigt se Hannas less-min då hon pratade så, även fast jag satt med ryggen åt henne..