ZzZombie

  
Efter en intensiv jobbhelg, då jag jobbat från morgon till kväll både lördag och söndag, så har man varit otroligt trött. Kom hem sent på kvällen, någon gång runt 22 - 23 båda kvällarna och då har jag haft svårt att komma till ro. Så har varit uppe i någon timme till, innan jag krypit ned i sängen och försökt sova. Ena natten var det kroppen som protesterade. Jag hade ont i fogar, i ljumskarna, fick sendrag, hade en mage hård som ett bowlingklot.. Timmarna gick och snart skulle man upp igen! Andra natten var det Ines som sov väldigt oroligt, så då var man in och bäddade om henne, bytte blöja, gjorde mer välling osv.. Igår var man en zombie efter två dåliga nätter, då man skulle kliva upp tidigt (4:40) för att åka och jobba ett morgonpass. Gick bra att jobba, men var så trött på vägen hem. Önskade att man kunde krypa ned i sängen då vid halv 12, men då skulle vi till stan för att mäta magen och lyssna på lill-hjärtat. ♥ Allt såg bra ut. Kaggen växer i raketfart lika som med Ines, låg precis på den övre kurvan igen. SF 31 i vecka 29+4. Vikten tycker jag inte vi pratar så mycket om..
 
I eftermiddag var jag och Ines till min mamma och pappa ♥ Där kan man ladda batterierna och få en massa ny energi. Jag blev så mycket piggare på ett par timmar, bara genom att vara där! Inte så att man sitter rakt upp och ned och vilar heller, för det kan man aldrig göra med vår lilla busiga tjej, men man blir pigg av att vara hemma. Umgås med familjen, prata, leka tillsammans med Ines. ♥ Skönt att komma hemifrån också, roligare för Ines att leka någon annanstans och underbart att få spendera lite tid med mormor och morfar! ♥
 
Det är så kul att lyssna på Ines nu! Hon pratar så mycket.. Mycket Iniska som är svår att tolka, men väldigt mycket ord också. Man hör nya ord hela tiden. Nu har hon börjat sagt flera ord på raken ♥ När jag kom hem igår efter jobbet och mötte upp Ines och Andreas på gården, så hon "Hej hej mamma!". Idag har hon sagt "mamma o pappa" flera gånger och ikväll var det "mommo o moffa"

Förmiddagsbus i Mellanfjärden

     
  
Äntligen lite sol och värme! Imorse vaknade jag med världens sendrag i ena vaden igen.. Gör ju så förbannat ont! Låg och vred och vände lite, fick det att gå över och somnade om. Känner mig fortfarande öm i benet, även fast klockan är 1 nu. Ines tog en skön sovmorgon idag och då passade jag på att göra det också. Hon vaknade på strålande humör och ville upp och busa på en gång. Efter att vi ätit frukost, sprang hon till grinden och började prata "Brum-brum".. Höll med henne, man ska inte vara hemma och inomhus då solen skiner för en gångs skull! Slängde på oss lite kläder, packade med oss lite fika och for till en lekpark i Mellanfjärden. Vilken fullträff. Solen sken och det kom friska, varma vindar från havet. Fåglarna kvittrade och Ines pekade efter dem. Enligt henne säger alla fåglar "Kvack-kvack" eller "Kuu-kuu" (Kuckeliku) som tuppen.
 
Vi åkte rutschkanan 10 gånger, men sedan var både hon och mammamagen nöjd! Inte det smidigaste då man måste klättra upp med henne och åka med henne, då man har bebiskula att bära på också. ♥ Men hon tyckte det var så roligt, så vi krånglade oss upp och åkte ändå. Vi grävde i sanden, kikade på blommor (och getingar...), gungade, åkte runt på en trehjuling och fikade. Efter runt en timme berättade Ines att hon hade en överaskning till mig "Kacka, Bajja" tog sig på rumpan.. Och ja, det var bajs så klart. Blev ett blöjbyte i baksätet på bilen, men det gick ju det också! Trodde Ines skulle vilja leka vidare sen, men hon försökte klättra upp i bilbarnstolen så hon var väl nöjd! Ville hem och sova lite, för hon var trött. Nu ligger hon uppe och sover medan jag sitter här. Borde väl egentligen inte sitta här, för har massor att göra och solen skiner ju som sagt. Måste tvätta håret inför att jag åker och jobbar. Kanske stoppa i mig lite luch, hänga en tvätt, plocka lite disk. Bäst att börja med något innan hon vaknar igen.