Skräckfilmsmorsan 2.0


Tog de här bilderna med mobilen 8 imorse. Då hade det varit full fart i någon timme redan. Pippi Långstrump på tvn, Ines matar i Skrållan sin frukost istället för att äta den själv och Edvin tar igen sig efter ännu en dålig natt. Mamman ser mer och mer ut som en zoombie. Kaffekoppen fylls på gång på gång.
 
Edvin har haft flera dåliga nätter på raken nu. Jag trodde han var vaken sent i förrigår då han gjorde kväll vid halv 1. Klarvaken hela kvällen fram till det, med blandat humör. Hungrig, busig eller ledsen på grund av ond mage eller värkande tandkött. Snart kommer nog 2 tänder på en och samma gång ! Igår blev det ännu senare! Klockan 2 somnade han äntligen. Den här gången var han trött, men hade ont i både magen och i munnen. Sedan vaknar han ju efter några timmar och vill ha mer mat och ytterligare några timmar senare så är det morgon igen.. Utvildad? Skönhetssömn? Konstigt nog så blir jag rätt så pigg bara jag kommer upp.Kanske är det Ines energi som smittar av sig eller kaffet som ger lite extra krafter. Men däremot syns det att man är lite sliten..
 
Vi har i alla fall haft en mysig förmiddag, jag och barnen. Edvin har varit rätt så nöjd, mest kikat på när jag och Ines lekt. Ätit och sovit.. Försökt sova i alla fall, men är lite svårt när storasystern hittade en visselgrej sedan kalaset som hon sprungit omkring med på övervåningen samtidigt som jag försökte få Edvin att somna.. Lurade av henne den efter jag hade spelat lite för henne och då kunde han somna. Ines har haft en rolig morgon, eftersom Edvin varit lugn och nöjd. Har blivit många skratt tillsammans med vår fina tjej. Som vi leker, hon och jag. ♥ Idag har vi haft biltävling på en varsin bobby car, fram och tillbaka på övervåningen. Det ser nog helt galet ut när man kommer där framfarandes på den lilla bilen, men Ines skrattar så hon kiknar och det är det som räknas! Vi har sjungit i hennes mikrofon, läst sagor och lekt jaga. Kikat på tv, haft fruktstund.. Nu sover hon och Edvin vaknade precis.
 
Nu medan Ines sover, har jag gjort en egen pepparkaksdeg! Så ikväll eller imorgon ska vi baka pepparkakor ♥ Edvin står just nu och studsar i hoppgungan, hans favoritlek. Han lyser upp bara han ser den. Även fast han är så liten, så har han redan kommit på hur han ska göra!
 
  
 

Påfyllning i Ines garderob

     
 

 
     
   
Skulle handla lite på H&M:s rea, men följde med lite annat också Köpte i alla fall 2 par billiga jeans till mig. Hoppas jag kan ha dom! Och lite dreglisar till grabben som nog kommer få sin första tand när som helst! Tuggar, dreglar och grejar med munnen från morgon till kväll! ♥

Skräckfilmsmorsan

Här ligger jag i mörkret och skriver. Klockan är strax efter 5, Edvin har somnat om i korgen här i vardagsrummet efter en flaska ersättning. Det är bara några timmar sedan jag stängde ned dator och tv, drog ur strykjärnet och kröp i säng. Flera timmar för sent i vanlig ordning. Försökte amma Edvin då han vaknade, men han styrde på i sängen som vanligt,  var rädd att han skulle väcka storasyster så då skyndade jag mig upp. Fick göra ett snabbt avbrott för att släppa ut den jamande katten som även han kunde ha väckt Ines! 
 
Nu ligger han där, mätt och belåten och sover sött. Själv ligger jag i soffan. Fick syn på mig själv i spegeln i badrummet och insåg att man nog inte är någon snygging direkt! Snarare något att inspireras av när man skriver skräckfilmsmanus. Blek, långt och slitet hår. Röda ögon, torra läppar med en spricka.. Inte särskiltfredagsfin! 
 
Det är irriterande när man blir pigg när man egentligen är väldigt trött. Måste ju sova, men nu ligger jag här och funderar i mörkret. Lyssnar på den brummande frysen från medeltiden. Låter som att den ska tacka för sig när som helst. Tvn och datorn piper lågt i bakgrunden.. Om ungefär 1,5 timme ringer larmet på telefonen. Idag ska Edvin vägas och mätas. Ska bli spännande för märker ju hur mycket han växer ! ❤️