Börje
Säg hej till Hanna och Billys lilla sötnos Börje! Han är ju så otroligt gullig! De fick hem honom för någon/några veckor sedan och hade med honom till mamma och pappa under midsommarhelgen. Han satt på Hannas axel i bilen påvägen dit. Han är ju så otroligt liten! På bilden med honom och Hannas andra katt Pelle, så ser man hur liten han är. Pelle är ju ingen jättekatt, men ser verkligen enorm ut jämfört med lill-Börje.

Vilken dag!

Imorse var det dags att ta med Ruben till veterinären, något som jag både längtat till och gruvat mig för.. Det skulle bli skönt att Ruben skulle slippa sina hemska tovor, men gruvade mig för att ge vår älskade Ruben en sådan hemsk dag. Åka bil, sitta i bur, inte få äta, träffa andra djur, vara ensam hos veterinären osv.. Massor av hemska saker på en och samma dag.

Idag har jag kört bil halva dagen känns det som. Började med att ta med Ruben till smådjurskliniken för sin rakning. Där skulle han vara kvar till klockan 3, så det var ingen idé att vänta i stan från halv 9. Åkte hem, fixade lite och åkte sedan för att hälsa på mamma och pappa i Gränsfors. De bjöd på jordgubbar och glass ute i solen. Är så underbart gott, det smakar verkligen sommar! När klockan var 1 åkte jag till Frida och Meja. Dit skulle även Josse och Tina, så vi skulle ha en liten tjejträff medan tjejerna var hemma. Tiden gick som vanligt alldeles för fort och plötsligt började klockan närma sig 3.

Åkte till Jättendal för att hämta Rubens försäkringspapper som jag glömt hemma. Sedan for jag till bensinstationen, märkte att jag glömt plånboken hemma så fick vända och hämta den. Blev måttligt irriterad, eftersom jag kände mig stressad och trafiken var hemsk. Hämtade en ynklig, nyvaken Ruben hos veterinären. Han var ledsen stackarn, ville till mig direkt. Lämnade av Ruben hemma i Jättendal, bäddade ner han på golvet eftersom han fortfarande knappt kunde gå.. Åkte till tjejerna i Bergsjö igen och var där till klockan 6. Var jättekul att träffa dem och prata om allt möjligt. Typiskt att allt ska hända på en dag bara.

Idag har jag alltså åkt: Jättendal - Hudik - Jättendal - Gränsfors - Hulte - Jättendal - Hudiksvall - Hulte - Jättendal!!