Sekunder, minuter, timmar...

Snart far vi! Om två dagar är vi redan där, på torsdag ska allt vara packat och klart. Då ska vi ha ordnat med allt, allt ska vara färdigt. Känns som vi knappt börjat. Idag har jag börjat handla lite inför resan. Ett par stövlar, en poncho (fanns bara en och kikade på två andra ställen och även där var det slut!), några nya klädesplagg.. Ett rött läppstift. Väldigt viktigt, eller hur?

Igår var min söta kusin Elin hos mig och hon stannade till idag. Vi bakade chokladmuffins, spelade spel, såg på Bridget Jones dagbok mm. Idag for vi till stan. Jag träffade min nya handledare  på Arbetsförmedlingen för första gången och fick en trevlig överraskning. Hon var mänsklig, trevlig, förstående och snäll.. Stackars Elin fick vänta under tiden jag gjorde en ny handlingsplan med min handledare, men när vi var färdiga så gick vi ett varv på stan. Efter en timmes spring, så åkte vi hem till henne. Följde med till Ninas jobb en sväng, för att handla lite garn. Sedan blev jag bjuden på middag och kaffe efter maten. Helt plötsligt var klockan halv 6 och jag fick skynda till Albert och Herbert för att kika på stövlar. På grund av någon otroligt seg sk. bilkörare så kom jag 10 minuter innan de stängde. Hamnade i en kö mitt emot ÖB, när man kommer nerifrån och ska ut på vägen mot stan eller hemåt. Jag skulle ju till Albert och Herbert och skulle ha kommit iväg fort om jag inte skulle ha haft tre bilar framför mig. Den som stod först hade inte bråttom. Den väntade och väntade och väntade.. Bilarna bakom tutade och gasade, men tillslut for de ut. Blir galen när sådant händer!!

Ikväll hade jag finfrämmande av mamma, pappa och Johnnie. Jag bjöd dem på  muffins, kanelbullar och kaffe. Roligt att få främmande då man har nystädat, tända ljus och nybakt kaffebröd! Alltid underbart att ha familjen på besök. De hade med sig två väskor som jag hoppas ska fungera som bagage och handbagage! Lite osäker på den mindre väskan, hoppas den inte är för stor! För stor, det är den.. I den får jag plats med kläder! Vi är 6 personer som ska dela på 2 stora resväskor, så i dem får vi inte packa kläder utan bara tält, sovsäckar, gummistövlar mm..
Imorgon ska jag:
  • Packa allt!
  • Växla pengar på Forex i Sundsvall
  • Tvätta det sista och välja vilka kläder jag ska ha med mig
  • Försöka fixa reseförsäkringen
  • Hälsa på Hanna i Sundsvall.

HoppsanEfter att ha sett hur det har sett ut vissa år under Reading Festivalen, har jag bestämt mig för att köpa ett par gummistövlar. Tror det kan behövas, om det skulle få för sig att bli som på bilderna ovan. Alla bilder är från tidigare Reading Festivaler..  Hoppas det blir mer sol för oss!

Nedräkning

Sitter och jäspar, även fast jag inte har tid med det. Måste orka vara vaken någon/några timmar till, så jag orkar torka av alla ytor och röja lite på övervåningen! Är häktiska men roliga dagar som väntar nu. Mycket att göra, så jag måste göra det som jag planerat för att allt ska hinnas med.

Igår hade jag turen att träffa Hanna som var hemma över helgen. Blev så paff när jag stod inne på toaletten i gränsfors och så kom Börje springande. Hon hade tagit med sig honom i väskan på bussen. Han hade suttit där och kikat ut i hennes väska! Vad söt han är! Jag följde med Hanna till farmor och farfar då hon skulle klippa dem och färga farmors hår. Var mysigt att sitta där och fika med dem, prata om allt möjligt. När vi var färdiga där, for vi till vår farbror Tomas, för Hanna skulle klippa han också. Härligt att kunna träffa mycket familj på en och samma dag!

Imorgon kommer min kusin Elin hit, för att stanna till på tisdag. Jag som håller på och röjer och städar i alla hemliga gömmor man har. När man städar skåp och garderober, blir det ju så otroligt stökigt i resten av huset! Och eftersom jag inte varit hemma så mycket i veckan, så har städningen fått vänta. Nu har jag den kvar och imorgon klockan halv 1 kommer Elin! Så hinner som sagt inte sova nu, måste städa uppe ikväll och ta nedervåningen + golv imorgon innan hon kommer. Puh!

På Tisdag tar jag med mig Elin till stan igen, då jag ska till Arbetsförmedlingen för att träffa min nya handledare för första gången. Borde väl även kika på lite saker till resan. Jag hade även tänkt hinna åka till Sundsvall innan torsdag, eftersom jag vill träffa Hanna och få lite klädråd av henne inför resan! Hon är som min alldeles egna personliga stylist.

På torsdag åker jag, Andreas, Malin, Alexander, Max och Tommy till England! Till Reading Festival, där vi bland annat kan se Muse, My Chemical Romance, 30 Seconds to Mars, The Offspring, The Strokes, Pulp, The Streets, Panic! at the Disco, Flogging Molly mfl! Vi träffades idag efter att jag jobbat och pratade genom allt. Allt vi kunde komma på just nu i alla fall. Vilken bil man ska ta, hur många väskor vi behöver, vad som behövs handlas in, när och var man ska växla pengar osv. Mycket att tänka på och planera. Blir att ta fram ett papper och skriva en lista, annars glömmer man väl ngt viktigt..