Hoppsan!

Om 8 timmar ska jag jobba och jag vet inte hur jag tar mig dit eller hem. Känns väldigt roligt.. Hmm, trodde att det kanske skulle gå att lösa på något vis. Måste höra med Andreas om de ska åka ungefär den tiden som jag börjar eller om han kan skjutsa mig innan de åker mot Gävle. Hem löser sig nog på ett eller annat vis.. Min nödlösning är cykeln som står i repslageriet, men har inte kollat vilket skick den är i... Men det blir en lite dryg cykeltur tidigt på morgonen, på ungefär en mil.. Någon som har något förslag? Usch vad jobbigt det är då saker inte går som man tänkt sig.


Springer ned och kikar på cykeln nu. Hoppas på underverk, att någon helt plötsligt får för sig att höra av sig och höra om jag vill åka med mellan jättendal och harmånger kvart över 7 på morgonen.. Inte direkt hög sannolikhet att det händer.

Alldeles nyss..
Proppmätt. Vi åt precis grillat med ugnsbakad potatis och sallad. Precis som man ska göra, då man har turen att vara hemma samtidigt och solen skiner ♥

Nu ska jag packa väskan, för att hälsa på hemma i Gränsfors några timmar. Skynda mig dit, så man kan sitta ute på altanen och njuta av solen så länge den är uppe! Såg precis att den redan börjat gömma sig. Typiskt! Om jag skyndar mig, så kanske jag hinner med några solminuter!

Att vara eller att inte vara lat

Nu har äntligen solet letat sig fram bland molnen. Hela veckan har man längtat efter den här dagen, både för att det är min enda lediga helgdag den här veckan och för att de har lovat sol och värme! Så trött på det höstlikande vädret som varit nu ett tag.. Man blir så trött då det är mörkt. Vägrar inse att det är kallt, har tagit fram mina tygskor och min vårjacka ändå!

Har varit massor av jobb den här veckan, men har ändå hunnit med två besök i Gränsfors, ännu en tjejkväll med Emma och Elsa och en underbar dag hos min barndomsvän Camilla. ♥ Efter att ha jobbat 6 dagar förra veckan och 5 dagar den här veckan, så tycker jag att man förtjänar lite slötid.. Vill bara sitta här med datorn i mitt knä och tvn på i bakgrunden, men ändå så ligger man här och tänker på tvättkorgen. På ytor som behöver torkas av.. Kanske renbädda sängen? Städa ute på gården. Egentligen ska man inte behöva känna att man ska göra en massa då man äntligen är ledig.. Ska se om jag kanske sätter mig ute i solen medan den är framme. Kaffekoppen, telefonen och en bra bok.


Underbara Camilla och hennes fina bebismage ♥