Här kommer Pippi Långstrump!

 
       
 
Igår upptäckte jag att det fanns 4 Pippi Långstrump-avsnitt i programbiblioteket på vår boxer och blev överlycklig.. Nu någon dag har der varit bilar som gäller! Leka med plastbilarna, Duplobilarna, läsa bilböcker, se på bilar på tvn, kolla ut genom fönstret efter bilar.. Bara BRUM-BRUM! Lilla bil-tokiga tjej. Så igår när jag upptäckte pippi, så gav vi det en chans. Hon satt som klistrad i mitt knä och myste i 2 hela avsnitt! Pekade på Herr Nilsson och Lilla Gubben, skrattade då barnen på tvn skrattade.. Helt fast!
 
Imorse tryckte jag igång ett nytt avsnitt och då lade hon sig ned i soffan med nappflaskan och bara myste framför Pippi ♥ Känns så himla kul att hon gillar det! Så imorse då jag beställde 2-års present till vår Kusin som fyller år på söndag, klickade jag hem lite till Ines också. Märtis ska få en Pippi-docka med tillhörande Micki-säng och 6 Pippi-filmer. De kostar 3 för 99:- på cdon! Billigt! Så Ines ska också få de första 3 filmerna. Börja bygga lite på hennes film-bibliotek också, då vi gillar att titta på film och hon bara har en Bamsefilm. 

Natt..

 
Ligger i sängen och borde sova, men har som vanligt alldeles för många tankar som surrar omkring i skallen för att kunna slappna av. Ines fick precis lite nattvälling och Andreas ligger och sover här bredvid.
 
Vi har haft en bra dag idag. Ines och jag började med att bläddra i lite böcker innan frukosten, såg sedan på Mumin och lekte med allt möjligt. Klockan 10 for vi till Ines farmor och farfar, där hon skulle leka med dem och sin gammelfarmor medan jag skulle på personalmöten. Hon hade en mysig dag där, med en sparktur och lite lek ute i det fina vädret ..
 
Efter våra möten var färdiga svängde jag in en sväng hemma, innan jag for tillbaka till de andra. Vi blev bjudna på tacopaj och Ines tyckte också att det var gott! Klockan tickade iväg mot kvällen och Ines blev jättetrött. Var otroligt lätt-nattad ❤ imorgon får vi se vad vi hittar på 
 

Ines med moffan ❤

Nu ska det pysslas !Klickade hem lite pyssel till vårt hjärta ikväll . Hon tycker det är roligt med färgpennor, men de är ju så svåra att måla med och så goda att tugga på tycker min lilla tjej. Så nu har vi beställt kritor för små, pyssliga händer. Mina första kritor och knubbis-kritor. Ett ritblock, en målarbok och lite fingerfärger.. Så nu ska det målas! Billigt var det också! Hoppas hon ska tycka att det är roligt <3