Hejdå feber, hej hemska hostaIdag har Edvin fått tillbaka Energin. Han känns inte febrig och springer omkring som vanligt. Ines vaknade också för en stund sedan, men hon ligger kvar i sängen och myser, vi hör hur hon sjunger på sin favoritlåt där uppe, medan hon pratar på om allt möjligt. Hon har fått hosta nu och varje gång hon hostar till, hostar Edvin också. Vill ju inte vara sämre än syrran! Nu ska jag snart hämta storasyster och fixa frukost till oss. 
 
Vet inte vad vi ska hitta på idag, beror väl på hur barnen mår och vilket humör de är på. Baka äppelpaj kanske, men är väl ingen som vill komma till vår sjukstuga och fika med oss. Bara Edvin somnat för sin första lur i vagnen, ska jag hitta på något kreativt med Ines. Pyssla med något som är svårt att göra när Edvin är med. Ta fram hennes pärlor, måla med hennes färger eller klippa i papper och tejpa fast på annat papper. 
 

Våra trötta, sega barn igårkväll innan nattning ❤️

En dag i Juni

Vår lilla farbror som älskar att gunga, men oftast ser så allvarlig ut så han nästan ser uttråkad ut.

När vi vägrar sova

  
 
 
Jag sitter i ett kolsvart datarum, klockan är alldeles för mycket och jag borde redan ha sovit i flera timmar. Av någon anledning, så blir jag alltid uppe länge när Edvin varit uppe länge. Det är som att jag vill sno tillbaka egentiden som jag förlorat när han varit vaken, även fast jag inte får någon nytta gjord under de här timmarna. Så nu sitter jag här i morgonrocken och gäspar helt i onödan ännu en gång.
 
Uppe i sina sovrum ligger febervarma barn och sover, med snoriga näsor och oroliga drömmar. Ines vaknar då och då, men hon ligger mest och pratar. Jag vet inte om hon pratar i sömnen eller om hon vaknar till och pratar med sig själv som hon brukar. Man blir full i skratt när man hör henne. Nyss låg hon länge och härmade en åsna! Edvin vaknar och är ledsen, för det är så besvärligt när man är liten och dålig ♥ Det är ju verkligen en anledning till att man borde sova i tid, då jag vet helt säkert att det kommer bli många vändor till deras rum i natt! Det var febern och snornäsan som ställde till det för Edvin ikväll. Senaste tiden har han varit skaplig att natta och även mycket lättare på nätterna. Ikväll däremot blev han vaken till 10 istället för 7. Sedan har de turats om att vakna varannan timme ungefär.
 
Nu är det bara några dagar kvar på Augusti och sedan måste man väl erkänna att det är höst på riktigt. Det har ju varit det ett tag, men känns ändå som att man inte vill släppa sommaren förrän Augusti är förbi. Sommaren var verkligen kort i år. Känns som man inte gjort tillräckligt med barnen. Hade planerat en resa till Furuvik som aldrig blev av. Det blev för få utflykter, men det var inte så enkelt eftersom Andreas inte hade någon semester i år. Däremot har jag varit på 3 bröllop, en möhippa, haft 1-årskalas och dop för Edvin. Sedan varit på massvis av andra kalas. ♥ Det blev några resor till havet då solen visade sig. Härliga dagar med familj och vänner har vi också hunnit med.