Vecka 18 - Vecka 23

Man måste nästan kolla på bilder för att se på riktigt att magen faktiskt växer.. Man vänjer ju sig vad att ha den där och kläderna sitter ju redan tight, så någon cm hit eller dit gör inte så stor skillnad. Ibland letar man fram något plagg i garderoben som man tyckte att man kunde ha men blir chockad när man klämmer ned sig i den. Korvskinn! Vi har plockat mycket bär den här veckan och har spenderat många timmar i mjukiskläder och gummistövlar. Trodde inte det var sant, när mina mjukisbyxor satt så tight! Mina stora t-shirts är inte så stora längre heller..
Det är flera stycken som sagt till mig, att man faktiskt kan gå i mjukisbyxor under sin graviditet och inte ska bry sig så mycket om vad man har på sig. Först och främst så sitter de lika illa som alla andra plagg.. Sedan så förstår jag inte varför man måste behöva gå omkring i mjukiskläder hela tiden bara för att man är gravid! Kan man inte få se ut som vanligt? Visst om man vill dra på sig något skönt hemma, men måste man ha det när man ska iväg på något? Jag som är så otroligt varm, vill helst springa omkring utan kläder.. Underkläder och linne tycker jag är lagom. För varmt egentligen. Bikini vore susen, men kanske lite konstigt att åka på Ica i den också..
Nu måsta jag gå upp och skriva en handlalista. Jobbar ett monsterpass på 17 timmar idag, som börjar klockan 3. Har försökt komma ihåg att packa allt jag behöver för att ha något att göra inatt, så jag inte somnar. Har ju jobbat mycket nätter i sommar, men det här blir min första kväll-natt den här sommaren och man är ju lite tröttare som gravid. Får ta med mig mycket fika! Vindruvor, banan, smörgås, te osv.. Kanske skriver någon rad inatt!

De senaste dagarna från Instagram

Liams 4-års kalas
En dag på stan med mamma, som avslutades hos min moster på en kopp kaffe ♥
Från två av våra tre bärplockardagar.. Har nog 15 liter rensade blåbär i frysen nu och 1,5 liter hjortron.. Och mer ska det bli! Bjöd även hem svärföräldrarna på mintkladdkaka med chokladglass igår. Det kan väl inte bli för mycket choklad?

Morgonrader från sängen

Är det redan God morgon? Jag vaknade för en timme sedan och har svårt att somna om.. Hade planerat att ta sovmorgon idag, eftersom jag ska jobba natt och då är det inte kul att börja morgonen klockan 5! Tänkte att jag kanske blev trött om jag tog fram mobilen och kikade lite, så nu har jag legat här en timme och läst på bloggar, kikat Facebook och kollat på inredning. Senare idag ska jag och mamma ta en tur till stan för att känna på barnvagnar igen..

Igår var vi och hälsade på släktingar till mammas bästa vän och kikade runt lite på deras gård. Man drömmer ju självklart om att ha något eget då vi snart inte kommer vara ensamma längre! En gård där man kan pyssla på och fixa som man vill ha det, där man kan plantera lite och de framtida små kan leka på gräsmattan..

På eftermiddagen var jag till Emma och Tony, eftersom deras äldsta fyllde fyra! Ofattbart att min lilla kompis Liam redan är fyra år! Han blev glad för sina presenter, jag hade köpt Angry Birds-sängkläder, 5 små Angry Birds nallar och en cd-bok med Pettson och Findus. ❤ Där blev jag både bjuden på middag och tårta. Blev kvar till kvällen, åkte hem efter att jag och Emma hade gått på en liten kvällspromenad runt byn. Var en väldigt mysig dag!

Idag är Andreas sista jobbdag innan han går på semester! Ska bli så härligt att kunna göra mer tillsammans, åka till stranden eller på andra utflykter.. Kunna se någon film tillsammans på kvällen, ta kvällspromenader osv.. Nu ska jag försöka sova vidare, men det kanske är lättare sagt än gjort..