Vår kalashelg!

Timmarna, dagarna, veckorna går och jag kan inte förstå att det vår lilla tjej fyllde 2 år förra veckan! Vad vi har firat! Hon går fortfarande runt och säger att "Isse fyller år". Det var en riktig kalashelg, som startade med att Johnnie och Alma kom på fredagseftermiddagen. Ines blev överlycklig då hon öppnade paketen och fick bland annat pippikläder och peruk! ♥ På självaste födelsedagen fick vi finfrämmande på morgonen av Hanna och Jim. Hanna hade med sig frukost från hennes jobb, Café Charm. Vi fikade och firade, Ines öppnade paketen från oss och från dom.
 
     
   
 
Ines lekte med sina nya presenter på förmiddagen och lade sig sedan och sov lunch. Medan hon sov, passade grabben passande nog också på att sova så jag kunde göra tårtor! Hade ju bara förberett någon fyllning sedan innan och hade inte ens skurit upp bottnarna till de två tårtorna än. När Ines vaknade, skulle snart det stora familjekalaset börja! Vilken underbar och händelserik eftermiddag! Det kom så mycket familj och firade vår fina tjej och hon var så glad. ♥ Både över att få stå i centrum, få träffa så mycket familj, för alla fantastiska presenter och fika. Hon fick så otroligt mycket fint, till exempel en cykel från sin mormor och morfar, ett Pippi-hus av moster Hanna och Jim, ett bilgarage i trä och fordon till det av sin farmor och farfar, kassa-apparat med varor och pengar och en cykelhjälm av faster Johanna, kusin Elise och Daniel.. Brio järnväg av Andreas moster med familj, prinsessgrejer från min moster och mina kusiner. En silversked, pengar, träklossar, filmer, böcker, väskor, ett picknickset. Ett lekset med hamburgare, ett pussel, en pippi-servis, en Skrållan av oss. Baksaker, leklera.. Hon fick så otroligt mycket så jag har säkert glömt bort att skriva något! När vi lagt Ines efter den där underbara födelsedagen, kunde man höra henne i babyvakten länge. Hon låg nog och smälte alla intryck och pratade om dagen ♥ Det är inte lätt att fylla 2 år!
 
     
  
     
    
 
På söndagen hade vi barnkalas! En av mina vänner kunde inte komma, då hennes små var krassliga då de vaknade på morgonen. Vi hade en jättemysig dag med Emma, Elsa, Liam, Catrin och Märta! Barnen lekte och sedan bjöds det på glassbuffé med blandade tillbehör. Godis, strössel, frukt, chokladpudding, hallonmousse, chokladsås och olika typer av glass ♥
 
     
  
 

Kommentera här: