Morfar, maxi och mys

  
  
Idag bestämde jag mig för att ta med mig Ines på en liten tur. Vi skulle åka och handla, men kom på att jag lika gärna kunde åka lite längre och ta en sväng på Maxi istället för närmaste Ica. Då hon satt och plockade i sig lite lunch, började hon prata om morfar och då slog det mig. Självklart skulle vi passa på och hälsa på honom på jobbet om vi ändå skulle till stan! ♥ Det blev en rolig stund på hans jobb. Ines tyckte allt var spännande och ville nog helst stanna kvar där och kolla på alla "brum-brum". Springa i alla långa korridorer och kika in på folks kontor.
 
Efter att vi varit och hälsat på moffan, åkte vi till Maxi. Jag tänkte att Ines skulle tycka det var toppen där, med alla intressanta männiksor, allt roligt och gott man kunde kolla på. Hon älskar ju att åka till Ica. Hon brukar skina som en sol och flirtas med alla i butiken, hälsa på alla och vinka.. Men var inte riktigt samma visa idag. Hon tröttnade, tyckte butiken var för stor och hann bli hungrig där inne. Som tur var så hittade vi gratisbananer, så hon åt en sådan medan vi handlade på. Försökte distrahera med saker vi stoppade ned bakom henne i vagnen, men hon tyckte det var tråkigt till och från. Ibland var hon glad och busig, men rätt var det var så tröttnade hon och protesterade. Finns ju alltid folk som sneglar då man kommer med ett barn som låter.. Men de får kolla hur mkt de vill. Blev ett rätt så lyckat besök ändå, även fast det inte bara var toppen som jag trodde att hon skulle tycka. Handlade en bok till Ines, en liten bil och lite grönsaker i tyg som fanns på rea. Är ju så kul att gå runt på Maxi och kolla på sådant som inte finns på ens vanliga ICA. Köpte en ny duk till köket också, som åker fram då de nya gardinerna kommer. Jag och Ines plockade ihop en sallad till middag, som vi satt och smaskade i oss i bilen senare.. Det tyckte hon var jättegott. Hon är så rolig som äter allt som jag tycker är läskigt. Köpte ju en sallad som hon skulle gilla. Jag petade och hon åt av allt! För hon äter ju räkor och sådant som jag absolut inte vill ha !
 
Vi hann inte vara hemma länge innan Johnnie ringde och frågade om han och Alma kunde kika förbi ♥ Blev ett perfekt avslut på kvällen och Ines blev så glad då de kom. Hon härjade med dem ändå till halv 9! Sprang och lekte jaga, busade och hoppade. Lite mys bjöd hon på ibland också, men inte för mycket för då kanske hon skulle känna hur trött hon var egentligen och då kanske vi skulle upptäcka det också. Halv 9 gick vi ned med henne tillsammans, Alma bäddade ned henne i sängen med vällingen och där låg hon sedan och drack den medan vi kikade på henne och pratade lite. När hon hade druckit upp, gör hon som hon alltid gör. Sträcker upp flaskan så att man kan ta den, letar efter nappen på kudden, gosar ned sig med favoritsnuttisen och vinkar. Då vill hon sova. ♥ Inatt sov hon hela natten. Nu hoppas vi på ännu en bra natt, då vi ska på BVC imorgon för 18-månaderskontrollen och vaccination! Vår fina tjej blir 1,5 år på torsdag !
 
  
 
 
 
 
 

Kommentera här: