Bästa barndomsvän ♥

  
  
  
  
 
I lördags var jag och Ines och lekte med Camilla och hennes underbara barn igen. Är så kul att se dem leka tillsammans, då Camilla är min äldsta barndomsvän som jag växte upp tillsammans med! ♥ Är så härligt hemma hos dem. Ett paradis för barn att växa upp i. Stora ytor att leka på, djur som är barnvana som man kan klappa och gosa med. Gungställning med flera olika typer av gungor, rutschkana, sandlåda, lekstuga, massvis med annat roligt. Hönor och tuppar som går löst på gården, där hennes barn kan gå in och plocka ägg utan att de gör något. Stora tama kaniner med enorma kaninburar där barnen kan vara och hälsa på utan att de blir rädda. Snälla katter och hästar att mysa med. Det är så jäkla hemtrevligt där. Jag bara hoppas att vi ska hitta något snart! Där Ines kan leka på samma sätt, där man bara kan öppna upp dörren och hon kan springa ut! ♥ Där man kan spendera timmar och det knappt känns att tiden går för det finns så mycket kul att göra.
 
Vi var där och lekte mellan 11 och 5. Ines sov inte ens lunch! Hon hade så roligt med sina vänner både ute och inne. De lekte med allt möjligt, åt både fika och lunch. Camilla stekte jättegoda bananpannkakor med mängder av goda tillbehör. Frukt, bär, kokos, sirap, sylt.. Ines hade ändå för fullt upp med att leka, så medan de andra barnen smaskade i sig massor, så smakade hon bara lite och sedan stack hon iväg igen! Vi måste försöka komma igenom den här dåliga matperioden, men är som jag förstått det en fas eller period som många barn går igenom den här tiden.. Känns jobbigt och stressande då de äter dåligt med mat, men hon snacksar på istället. Man vet liksom inte om man ska vara stenhård med måltiderna, eller om man ska erbjuda annat senare istället. Ines älskar ju frukt och grönt, hårdbröd, flingor, ägg, leverpastej, ost, kall korv, smör.. Sådana saker. Hon äter mat också, men bara lite och om hon får sitta och plocka i sig det själv. Hoppas som sagt att det släpper snart, för hon hade ju sådan aptit förr. Kunde äta massor! Jag skyller på en kombination av tänder som ploppat upp 1 efter en. Hon har ju 16 tänder nu ! Sedan den otroligt långa sjukdomstiden som varit i år.. Nu har hon (peppar-peppar) varit frisk i flera veckor !
 
Vi får väl se vad hon väger när vi ska till BVC på onsdag för att få 18-månaders vaccin.. Ska bli spännande att se hur lång hon är! Hon känns väldigt lång! Alla kläder bli för korta nu mer. Skulle behöva nya mjukisbrallor, men är ju roligare att köpa sommarkläder!
 

Kommentera här: