Vad har vi gjort i helgen?

     
I lördags var jag och Ines på en lekträff i Harmånger. De hade lekt hela dagen, men vår tjej tog en extra lång tupplur och pappan i huset hade smitit iväg med bilen, så vi kom på eftermiddagen istället. Var jättekul att ses, både för Ines att leka med de här snygga grabbarna och för mig att träffa 2 väldigt härliga, roliga mammor.Var länge sedan vi sågs sist, så hoppas vi ska komma iväg och ses fler gånger nu igen. Är så lätt att vi mest umgås med familjen och sällan kommer iväg och träffar vänner! ♥ Är så kul att se Ines med jämnåriga barn, hur hon reagerar och hur de leker tillsammans. Hon är inte så blyg av sig lilla damen, utan tar för sig rätt så bra. Sedan det där med att dela, inse att något kanske är upptaget även fast hon vill ha det, är något vi får träna på.. Hon är ju så van att alla leksaker här hemma är hennes!
 
  
På eftermiddagen blev vi bjuden på grillat hemma hos Andreas syster Johanna och hennes sambo Daniel. Är så mysigt att vara där hos dem. Johanna pysslar och fixar inför bebisen som kommer runt midsommar. Jag har redan börjat handla lite till den lilla, längtart så mycket! ♥ Andreas föräldrar var också med. Ines åt också lite grillat, men hon fick korv istället för kött. Godast var ändå alla grönsaker enligt henne. Hon kan äta hur mycket som helst, om det är frukt eller grönt. Maten däremot går lite sämre i perioder. Vi hade i alla fall en supertrevlig dag, med både kompistid och familjetid. ♥
 
  
 
Igår var vi till mamma och pappa ♥ Det var jättehärligt väder ute, lite småkyliga vindar men solen värmde. Ines trivs så bra i Gränsfors, kutar omkring och utforskar överallt. Deras grannar har kor och kalvar, som Ines älskar att hälsa på. Helst av allt hade hon nog velat vara i hagen med dem! Hon och mamma krattade och grävde på framsidan av huset. Ines hittade på bus med gruset och slängde det över sig själv hela tiden.. Här är vi inte rädd att få skit under naglarna direkt ! Hon sprang även omkring i såpbubblor och dansade runt på altanen ♥ Vår lilla solstråle.
 

Kommentera här: