Den senaste tiden

Passar på att skriva några rader medan Ines tar en tupplur i sängen. Vilket fantastiskt väder det är igen! Sol och värme! Jag längtar till sommaren och tänker på allt som vi kommer kunna göra då. Packa väskan och åka iväg för att hälsa på familj och vänner som är lediga dagtid! Fylla en liten babypool med vatten och låta Ines bada ute. Vi har kikat på lite olika, men svårt att välja vilken man ska ta. Har även kikat lite på Uv-tält. Ta med sig en filt ut på gräsmattan, med lite leksaker och leka utomhus istället för inne på vardagsrumsgolvet. Inte behöva ha så mycket kläder på.. Det är ju massor av nya saker att läsa om nu bara, som har med sommar och sol att göra. Att skydda barnen från solen.
 
Sedan sist har Ines fått sin andra tand! Hon fick feber och blev sjuk, är fortfarande lite förkyld stackarn. Vi har även skruvat ihop hennes nya spjälsäng, men måste komma på en ny lösning med spjälskyddet, eftersom hon stoppade benet mellan spjälorna det första hon gjorde! Har funderat på att köpa ett till och sätta upp ovanför bara, så att det blir lite högre liksom. Sedan sist så har vi även kommit lite längre med dopplaneringen.. Som det ser ut just nu, så blir det dop i Jättendals Kyrka den 14/6. På hennes 7-månaders dag ♥
 
Hon blev 6 månader för några dagar sedan. Så nu har vi köpt hem hennes första välling och majskrokar som vi ska testa lite i helgen. Man blir nojig och försiktig, eftersom det varit så bråkigt med hennes mage. Nu har det varit bra i några dagar, sedan vi började tillsätta extra olja i hennes smakisar. Imorse lärde jag Ines något nytt igen. Blev så glad och förvånad då hon härmade mig! Jag gjorde "indian rop", när man liksom slår handen för munnen och gör ljud och hon härmade mig! Tidigare har vi gjort på hennes mun när hon gjort ljud, men nu gör hon helt själv! Har sett att hon tränat lite idag när hon legat och lekt också. Så himla söt! Älskade hjärtat! Sedan ligger hon och kämpar på filten hela dagarna, försöker ta sig framåt. Hon kan ta sig runt på filten, men hon rullar mest och liksom drar sig runt. Hon har inte kommit på att hon kan lyfta fram- och bakdelen samtidigt än. Men hon blir starkare och starkare varje dag. Nu vaknade hon, så vi ska klä om och åka och hälsa på på jobbet!
 
 

Kommentera här: