Vardag. .

 
Så var det början av en ny vecka igen. De bara flyger iväg, precis som de alltid gör. Började morgonen med ett sms från bemanningen, som bokade upp ytterligare 7 dagar.. Har jobbat mycket den senaste tiden och älskar varje minut av det! För andra veckan i rad, ska jag jobbar 6 jobbpass/ vecka. Har även 4 dagar bokade för nästa vecka.. Än så länge, hoppas på fler! Har nästan jobbat heltid i både December och Januari! Nackdelarna med att jobba så mycket, är att ordningen i hemmet inte blir vad det brukar vara och att man får träffa älsklingen så lite.. Han jobbar förmiddag den här veckan och jag jobbar bara kvällar!
Hann med lite innan jobbet idag i alla fall. Tömte tvättkorgen, källsorterade, städade kyl- och frys. Torkade vardagsrummet, sorterade tvätt, skickade arbetsgivarintyg till a-kassan och papper till försäkringskassan. Handlade, pantade flaskor, gjorde lunch.. Sedan var det bara att ge sig ut i det härliga vädret igen, för att fara till jobbet. Kändes som jag prioriterat fel, då termometern visade på 3+! Hade varit underbart med ett promenad, men får väl bli en annan dag.
Nu ska jag skynda i säng, så man inte sover bort halva dagen imorgon. Ska försöka hinna med mer då! Hoppas det inte tänker snöa, för vill försöka komma ut på en liten promenad imorgon istället. Ska lägga ut bilder sedan helgen imorgon också. I lördags fyllde underbara Mamma 46 år ♥ Skriver några rader om den dagen, då bilderna dyker upp.. God natt!

Kommentera här: