Familjetid

  
  
 
Så var även den här helgen slut. Det känns som den här helgen gått extra fort, men det måste vara för att det känns som man knappt varit hemma. Idag packade vi skötväskan och for till mina föräldrar över dagen. Det är något alldeles speciellt att vara hemma. Sitta vid köksbordet med en kopp kaffe och surra om allt möjligt med mamma och pappa. ♥ Vi for dit på förmiddagen, så man kunde leka en stund med Ines och sedan lägga henne för att sova lunchluren där. Då kan man turas om att hålla i Edvin och fika i lugn och ro medan hon laddar batterierna för mer lek senare.
 
Det har verkligen varit en jättehärlig dag, då humöret varit på topp hos båda barnen. Edvin har myst hos både mig, mamma och pappa. Sovit och ätit och sovit och ätit, då han inte charmat oss med sitt härliga leende eller pratat sitt lilla bebisspråk. Ines har lekt i sitt lilla kök och serverat lite allt möjligt till oss, kikat på Nalle Puh, målat, haft roligt med sin mormor och morfar. Det roligaste av allt var nog att få vara med dem i stallet och kolla på när mamma red. Ines älskar ju att vara med sin mormor i stallet. ♥ Vår lilla häst-tjej!
 
Sedan skyndade vi hem så att de skulle få mysa lite med Andreas innan läggdags. Jag är själv med barnen i veckan, då Andreas och en kollega till han jobbar borta på grund av älgjakten. Han kommer hem på torsdag kväll igen, så det ska bli spännande att se hur allt kommer gå i veckan. Det kommer nog gå bra, då man är medveten om att de inte kan vara glada hela tiden, att de kan få vänta ibland, att man måste planera upp dagarna..
 
 
  
 

Kommentera här: