Kärleken till dom små

 
Härliga, underbara, busiga, spralliga, babbliga, trotsiga storasyster! ♥ Dagarna med dig är helt otroliga! Ingen dag är den andra lik med dig. En liten tjej med så stort hjärta och så mycket kluriga kommentarer och funderingar. Hon hör allt, minns allt som man berättar. Hon som aldrig får nog när man läser sagor, som till och med börjat fråga efter sagor i kolsvarta natten när man kikar in till henne om hon vaknat till. Hon älskar att bygga kojor, eller hus som hon kallar dem för. Där ska man sitta tillsammans och leka. Hon tycker om att pyssla med leksaksmaten och servera oss på sina små picknickar på Edvins filtar.
 
Förutom att vara vår underbara tjej, så är hon också en toppensyster till Edvin. Som man ser kärleken lysa i hennes ögon då hon tittar på honom. Hon pysslar om honom, läser för honom, hämtar saker till honom och oroar sig då han grinar.. "Lilleboj ledsen!" Hon tycker om att ligga och mysa med honom i sin säng och då är han nöjd när han får ligga där och kika på vad storasyster hittar på.
 
Fast än att det är svettigt vissa gånger, saker kör ihop sig eller om de prickar in samma dag då de har en dålig dag, så ångrar jag inte en sekund att vi valde att skaffa barn tätt. Nu när vi kommer ha vårt hus också, så ser jag fram emot allt vi kommer ha tillsammans där. Möjligheten att bara springa ut och leka i trädgården, att man kan känna sig trygg med att gå ut med båda barnen samtidigt när man är ensam med dem. Jag tänker på hur fort tiden går, att det känns som att det var nyss Ines var nyfödd, nyss Edvin var nyfödd och nu är han en liten jollrande person som visar vad han vill och håller koll! Som vill hänga med på allt och tycker att det är rätt så trist att sova på kvällarna när mamman vill får något gjort. Jag tänker på den här tiden nästa år, när han kommer vara runt 15-16 månader och Ines precis fyllt 3! Vad de kommer kunna leka då! ♥
 
   

Kommentera här: