Våra dagar

Sitter nere vid datorn och klickar runt medan Ines ligger och sover. Hamnat på lekmer, jollyroom, lekvira, br-leksaker.. Låtsas-handlar leksaker till Ines och andra barn, jämför priser och kollar erbjudanden. Är kul att kika runt och fundera på roliga presenter, kanske köpa något då det är bra pris för att ge som present senare under året! Har några kalaspresenter inför i sommar färdiga redan! Man blir ju så sugen att handla allt till Ines. Allt som hon tycker är roligt och som hon leker med hos andra.. Man drömmer om ett stort lekrum med massor av roliga grejer för barn i olika åldrar. Hållbara, fina leksaker och "stationer". Just nu leker hon mycket med leksaksmat, med djur och med bilar.. Småbilar tycker hon är jätteroligt, så nu kikar jag runt på sådana. Bilar och garage.. Helst vill man ju ha ett hållbart i trä, som inte förstörs efter lite lek.. Ett tåligt och roligt trägarage. De hade ett på BVC, har hittat ett liknande, tror det är samma märke fast i en modell mindre. Men de är ju så dyra! Hade också varit roligt med en bilmatta med vägar.. Vi var och lekte på BVC på förmiddagen idag, för att hinna med någon rolig aktivitet innan "jobb" i eftermiddag. Ska hämta tjejen jag är kontaktperson till om en timme, så då blir vi ju bara hemma. Ines hade i alla fall superkul med alla små kompisar där.
 
Dagarna flyger på som vanligt. I söndags hade vi finfrämmande av moster Hanna och sedan mamma/mormor. ♥ Ines tyckte det var jättekul med så fint och roligt främmande. Hon härjade runt som vanligt, ville hoppa och studsa i både soffan och på golvet.
 
I måndags var jag på personalmöte på morgonen och Andreas jobbade, så Ines fick en härlig dag med sin farmor och farfar. De hade varit ute på gården och donat i finvädret. Tog en sväng med dammsugaren hemma innan jag åkte till dem jag också. Ines låg i vagnen och sov då jag kom dit och ville inte åka hem på en gång då hon vaknade, så vi stannade och lekte en stund till. Helt plötsligt var det ju eftermiddag redan. ♥
 
  
 
Igår var vi till Emma och barnen och lekte. På förmiddagen gjorde jag och Ines en banankaka och Ines älskar att få vara med i köket. Ställer fram några stolar framför diskbänken och ställer en stol med ryggstödet mot "stolslängan" som stopp.. Så hon kan stå där med mig och dona när jag lagar mat och bakar. Hon rör i skålar och "diskar", hjälper till ibland med att röra eller smaka lite.. Hon älskar ju att leka med vatten, så diskbänken är nog en av de roligaste ställena att vara på just nu. Det blir väldigt blött, men det är ju bara att torka upp. Och byta kläder. Tycker att det är bra att hon får vara med i köket. Se vad man gör, provsmaka lite. Tror det väcker intresse och att det blir roligare med mat om man får se hur det går till. Då kakan var i ugnen så åt vi kaksmet, för det är ju så man gör! Det tyckte hon var toppen, men vanlig mjuk kaka är hon inte intresserad av.
 
  
  
 
Eftermiddagen hos Emma var toppen. Ines älskade varje minut. Liam mötte upp oss då vi kom och tog med Ines till gungorna. Underbart att se barnen tillsammans. Elsa och Ines gungade och Liam knuffade på dem. Riktig toppenbrorsa! ♥ Sedan hoppade de studsmatta, Ines var lika orädd som hon alltid är! Hoppade och studsade runt, flög hit och dit. Druttade på rumpan och flög ned och hamnade raklång, men hoppade lika snabbt upp igen och fortsatte bara! Hon skrattade och sprang runt där inne med sina fina kompisar Elsa och Liam. ♥ Tjejerna grävde i sandlådan och gjorde sandkakor, de var också och myste med kaninerna. Emma hade fixat en somrig fruktsallad som vi fick sedan. Ines blev jättetrött vid halv 5, så då packade vi ihop och for hem igen. Trodde inte jag skulle kunna hålla henne vaken till 7, men det gick! Men den nattningen tog precis så lång tid som det tar att dricka en flaska välling. Så är det i och för sig nästan jämt ♥
 
 

Kommentera här: