Kvällssol, myggbett och klantigheter

Har varit frånvarande igen. Det märks att det är sommar, för man är nästan aldrig hemma! Jag åker runt på dagarna och hälsar på familj och vänner.. Försöker hålla ordning på hemmet, men det har hamnat i andra hand ett tag nu. Får väl helt enkelt sätta fart och skriva mina vanliga att-göra listor! Dagarna flyger iväg! 
I måndags var jag hos Emma och hälsade på. ♥ Vi satt med Liam och såg Madagaskar och åt glass, för lillstackarn hade så hög feber. När han somnat och febern sjunkit, satt vi och pratade på om allt möjligt, drack te, kikade på Biggest Loser. Varför äter man jämt samtidigt som man ser på sådana program?
Igår var jag med mamma till Sundsvall för att hälsa på Hanna i hennes underbart mysiga lägenhet. Hon hjälpte oss med håren, så nu ser man inte ut som en solblekt kratta längre. Vi åt jordgubbar och grädde, duschade (Hanna kom på att det var lättaste sättet att skölja ur hårfärgen), pratade om allt mellan himmel och jord. Blev en lång men mysig kväll! Fastnade så klart en stund i Gränsfors också, innan jag kom hem.
Idag har jag grejat på hemma. Sprungit in i toadörren då jag försökte komma ifrån en geting som jag tyckte jagade mig, låste in mig på toaletten och stannade där. Försökte komma på någon bra lösning hur jag skulle kunna bli av med den. När jag samlat mod nog, låste jag upp dörren och satte fart mot en flugsmällare som hängde i köket. Gick sedan runt i huset med vild blick och flugsmällaren i högsta hugg och letade efter getingen, som förmodligen redan hittat ut genom det öppna fönstret! Har även råkat tappa ut massa vatten på badrumsgolvet, så då var det bara att skura upp.. Hängt ut tvätt, som inte hann torka innan det började regna. Gjort kladdkaksmuffins, gjort middag. Varit på kvällspromenad med Emma och Isak, blivit uppäten av mygg.