Vecka 18 - Vecka 23

Man måste nästan kolla på bilder för att se på riktigt att magen faktiskt växer.. Man vänjer ju sig vad att ha den där och kläderna sitter ju redan tight, så någon cm hit eller dit gör inte så stor skillnad. Ibland letar man fram något plagg i garderoben som man tyckte att man kunde ha men blir chockad när man klämmer ned sig i den. Korvskinn! Vi har plockat mycket bär den här veckan och har spenderat många timmar i mjukiskläder och gummistövlar. Trodde inte det var sant, när mina mjukisbyxor satt så tight! Mina stora t-shirts är inte så stora längre heller..
Det är flera stycken som sagt till mig, att man faktiskt kan gå i mjukisbyxor under sin graviditet och inte ska bry sig så mycket om vad man har på sig. Först och främst så sitter de lika illa som alla andra plagg.. Sedan så förstår jag inte varför man måste behöva gå omkring i mjukiskläder hela tiden bara för att man är gravid! Kan man inte få se ut som vanligt? Visst om man vill dra på sig något skönt hemma, men måste man ha det när man ska iväg på något? Jag som är så otroligt varm, vill helst springa omkring utan kläder.. Underkläder och linne tycker jag är lagom. För varmt egentligen. Bikini vore susen, men kanske lite konstigt att åka på Ica i den också..
Nu måsta jag gå upp och skriva en handlalista. Jobbar ett monsterpass på 17 timmar idag, som börjar klockan 3. Har försökt komma ihåg att packa allt jag behöver för att ha något att göra inatt, så jag inte somnar. Har ju jobbat mycket nätter i sommar, men det här blir min första kväll-natt den här sommaren och man är ju lite tröttare som gravid. Får ta med mig mycket fika! Vindruvor, banan, smörgås, te osv.. Kanske skriver någon rad inatt!