Sömnlös natt

Vilken lång natt och morgon! Vi blev vakna länge inatt, kollade på Criminal Minds och åt julgodis ♥ Tog med mig Ines ned till sängen och ammade, men hon var ju inte trött, för hon hade ju sovit med mig tidigare under dagen! Igår morse kände jag mig seg, nästan som om jag håller på att bli sjuk. Ont bakom ögonen, trött och orkeslös. Så tog en riktig soffdag igår, för att samla lite nya krafter. Det var tur det, annars hade man nog aldrig klarat den här natten. Lilla fröken har legat vaken och pratat, flinat, ätit, spytt, bajsat, ätit, pratat.. Det har gått i ett och hon har inte verkat vara det minsta trött! Hon har säkert somnat nu när hon ligger i sängen med Andreas, brukar vara så!
Tänker nog ta en skön hemmadag idag också. Man har varit ute och åkt så mycket i jul, så nu är det underbart att bara vara hemma och mysa. Dona på med vardagssaker, tvätta, plocka. Nu försöker man lösa hur man ska få plats med alla nya saker som Ines fått i julklapp! Imorse då hon låg på skötbädden, låg hon och hade jätteroligt åt mobilen hon fick i julklapp. Hon kikade på fåglarna och fladdrade med armarna bland dom, gjorde söta prat-ljud. Så kul att se hur hon utvecklas och hur hon börjar tycka att sådana saker är roliga.
Nu ska jag ta tag i diskberget medan fröken ligger och myser med pappsen ♥ Sedan blir det nog att krypa ned med dem i sängen och läsa lite Harry Potter.