Soff-söndag

Sitter med en värmande kopp te och kikar på Bonde söker fru-reprisen. Är fortfarande kallt ute, man har inte riktigt vant sig vid tanken att vintern är påväg! Första snön har ju kommit för ett tag sedan, smält bort och för någon dag sedan kom en andra omgång snö. Jag är ute och slirar med sommardäck, men de ska bytas idag.
 
igår var jag och Andreas ochåt pizza i Bergsjö, sedan skjutsade jag han på fest. Själv åkte jag hem till mamma och pappa. Vi bänkade oss framför tvn och Så mycket bättre med en stor skål lördagsgodis! Tycker om det programmet, så härligt att få lära känna kända artister lite bättre och höra hur de tolkar varandras musik. Så himla bra programidé. Blev en ganska tidig kväll, internet slutade funka och då finns det inte så mycket att göra. Inga tv-kanaler, ingen internetradio, inget internet på datorn.. Så bäddade ned mig i sängen med Ruben och somnade direkt.
 
Har inga särskilda planer för dagen. Kanske fixa med kläderna som ska lämnas in på Säcken eller något annat projekt här hemma. Det blir nog fler te-koppar, eftersom det är så kallt!