Några rader innan jobbet..

En kopp kaffe och en smörgås med julskinka, tända ljus och ett halvstökigt hus? Nejdå, har faktiskt kommit en bit på vägen nu.. Är mest golven kvar, ska plocka fram lite tomtar och så också.. Vet inte hur det blir med julgran för oss i år.. Vet inte hur man ska kunna hitta en fin gran i all snö! Tycker det kan räcka med snö nu, det har snöat i veckor känns det som.. Skrapa bilrutor och pulsa runt i djup snö.. Långkalsonger och tjocksockor. Håret står åt alla håll, för att man måste ha halsduk och mössa..
 
Åker och jobbar om lite mer än en timme. Innan det ska jag skriva julkort och fixa något att äta på jobbet. Funderar på att köpa med mig lite risgrynsgröt.. Ruben ligger här som en liten hårboll bredvid mig. Varje gång han kommer in nu, är han full av lortig snö, som lossnar lite här och där då han springer in..
 
Fick sms från Bemanningen imorse och de undrade om jag kunde jobba på juldagen, ett förmiddagspass. Tackade ja, för det är ju bara fram till klockan 1. Vet inte om jag ska göra något på juldagskvällen heller, så jobbar gärna. Bra med storhelgs-ob också!
 
Nu ska jag prata lite med Andreas innan han åker och jobbar och försöka hinna med lite här hemma innan även jag åker iväg. Den som beställt all snö, kan väl avbeställa den nu? Det får inte bli problem med posten nu, inga förseningar eller problem i trafiken, för jag väntar på julklappar! Ha en bra dag!
 
Hade velat pryda väggarna med illustrationer som de här!