Sekunder, minuter, timmar...

Snart far vi! Om två dagar är vi redan där, på torsdag ska allt vara packat och klart. Då ska vi ha ordnat med allt, allt ska vara färdigt. Känns som vi knappt börjat. Idag har jag börjat handla lite inför resan. Ett par stövlar, en poncho (fanns bara en och kikade på två andra ställen och även där var det slut!), några nya klädesplagg.. Ett rött läppstift. Väldigt viktigt, eller hur?

Igår var min söta kusin Elin hos mig och hon stannade till idag. Vi bakade chokladmuffins, spelade spel, såg på Bridget Jones dagbok mm. Idag for vi till stan. Jag träffade min nya handledare  på Arbetsförmedlingen för första gången och fick en trevlig överraskning. Hon var mänsklig, trevlig, förstående och snäll.. Stackars Elin fick vänta under tiden jag gjorde en ny handlingsplan med min handledare, men när vi var färdiga så gick vi ett varv på stan. Efter en timmes spring, så åkte vi hem till henne. Följde med till Ninas jobb en sväng, för att handla lite garn. Sedan blev jag bjuden på middag och kaffe efter maten. Helt plötsligt var klockan halv 6 och jag fick skynda till Albert och Herbert för att kika på stövlar. På grund av någon otroligt seg sk. bilkörare så kom jag 10 minuter innan de stängde. Hamnade i en kö mitt emot ÖB, när man kommer nerifrån och ska ut på vägen mot stan eller hemåt. Jag skulle ju till Albert och Herbert och skulle ha kommit iväg fort om jag inte skulle ha haft tre bilar framför mig. Den som stod först hade inte bråttom. Den väntade och väntade och väntade.. Bilarna bakom tutade och gasade, men tillslut for de ut. Blir galen när sådant händer!!

Ikväll hade jag finfrämmande av mamma, pappa och Johnnie. Jag bjöd dem på  muffins, kanelbullar och kaffe. Roligt att få främmande då man har nystädat, tända ljus och nybakt kaffebröd! Alltid underbart att ha familjen på besök. De hade med sig två väskor som jag hoppas ska fungera som bagage och handbagage! Lite osäker på den mindre väskan, hoppas den inte är för stor! För stor, det är den.. I den får jag plats med kläder! Vi är 6 personer som ska dela på 2 stora resväskor, så i dem får vi inte packa kläder utan bara tält, sovsäckar, gummistövlar mm..
Imorgon ska jag:
  • Packa allt!
  • Växla pengar på Forex i Sundsvall
  • Tvätta det sista och välja vilka kläder jag ska ha med mig
  • Försöka fixa reseförsäkringen
  • Hälsa på Hanna i Sundsvall.