Härliga höst!

Sitter och surplar i mig ljummet kaffe och klickar runt på lekmer. Har börjat fundera en hel del på Ines 1-årsdag, även fast det är tre månader kvar. Tiden har en förmåga att gå mycket fortare nu sedan hon kom, så tänkte att man kanske kunde ha lite framförhållning! Har även börjat skissa på en inspirations önskelista med förslag på saker som man kan köpa, bara för att väcka idéer liksom. Kan vara svårt att komma på vad man köper till en 1-åring ju. Jag tänkte att hon kunde önska sig både leksaker och kläder/ytterkläder, nyttosaker och pengar. Nytt, begagnat eller hemgjort spelar egentligen ingen roll.
 
Är en typisk höstdag idag, det småduggar och är en sån där frisk och härlig luft som gör att man vill öppna upp alla fönster och vädra ur hela huset. Det har börjat bli kallare, så man kan använda höstkläder och varmare filtar till Ines. Hon ligger ute och sover i vagnen sedan över 1,5 timme tillbaka. I fleecejackan, med en mysig filt och regnskydd på vagnen. Hon sover skönare nu sedan det blev svalare och har börjat sova lite längre! Jag blev precis färdig med en fotoframkallning som jag skickat iväg på fuji. Blev massor som vanligt, även fast jag var mycket hårdare då jag sorterade ut vilka jag ville ha nu. Det blir ganska mycket, då jag även framkallar favoritbilderna till närmsta familjen, eftersom jag vill att även de ska ha foton på vår lilla tjej. Den här gången framkallade jag Mars - Maj 2014 och Juni - Augusti 2013. I de fotomapparna är det ungefär 2500 foton sammanlagt... Jag framkallade 280 foton, så tycker jag rensat ganska bra! Mina 25 favoritbilder är framkallade till familjen, så av de är det 10x.
 
Nu är det vardag igen, Andreas började jobba idag efter en 4 veckors semester. Vet inte var de där veckorna tagit vägen! Var så mysigt imorse då jag hoppade i morgonrocken och tog med mig Ines upp. De mörka molnen gör att fönsterlamporna inte räcker till för att lysa upp längre, så vi tände lite ljus på borden. Blir en helt annan stämning inomhus då man har tända ljus.
 
Är så mycket saker som Ines vill leka med men inte får. Hon vill stå och klänga på tv-bänken, försöker dra sig upp mot den eller står på knä och trummar på den. Rycker i alla sladdar och vill pilla med sina småfingrar i alla uttag. Igår var det väldigt intressant med ugnen då jag gjorde tjockpannkaka. Vi har även en stor blomma som står på golvet som får sig en smäll varje dag nu! Man säger ajaj och neej Ines hela tiden känns det som, men hon bara skrattar och kryper mot det fortare. Busjänta! Vi får väl bära ner blomman också, bölrjar bli ganska tomt på övervåningen nu! Lättstädat i alla fall!
 
Nu kommer hon vakna när som helst, för hon har strax sovit i 2 timmar! ♥
 
Mars
April
Maj

Kommentera här: