10 dagar eller 5 minuter sedan?

Klockan är efter tolv så därför är det tio dagar sedan jag skrev här sist. På de här tio dagarna har det hänt så otroligt mycket. Varje dag med Ines är spännande, man märker hur de växer och utvecklas hela tiden. Man hör nya ljud och ser hur hon kan kontrollera kroppen bättre och att hon klarar av mer saker. Ines ligger fortfarande på mage så ofta hon bara kan. Hon vänder sig runt hela tiden och kan helt plötsligt ligga en bit ifrån filten, eftersom hon rullat runt på mage och sedan på rygg igen och förflyttat sig på så vis.. Det är inte enda sättet som hon förflyttar sig på, utan här tränas det krypning för fullt. Som tur är så har hon inte kommit någon vart än så länge, men hon är inte långt ifrån att knäcka den koden heller! Hon ligger på magen och jobbar på med benen, trycker in dem under kroppen, sparkar, lyfter upp rumpan i luften.. Är magen som är kvar i marken som gör att hon inte tar sig någon vart.. Sedan kan hon inte jobba med benen och armarna samtidigt än, för när rumpan är i luften vilar armarna på filten osv..
 
För någon dag sedan kikade även första tanden upp och den andra, tanden bredvid i underkäken, ligger och vilar alldeles under tandköttet den också! Hon har varit lite kinkig och haft problem med magen någon dag, men trodde det berodde på maten och fasen som de går in i nu.. Men kan lika gärna bero på smågaddarna som kommer fram!
 
Vår fröken har verkligen aptit och älskar mat. Allt vi har testat än så länge har varit toppen. Hon slukar allt! En hel del hamnar i ansiktet och på händerna, eftersom det är fröken klåfinger vi pratar om, men det mesta hamnar i magen. Vi har både gjort egna smakisar och köpt. Vi kommer nog fortsätta göra så och blanda lite beroende på vad man äter själv.
 
Tycker att Ines sover ganska bra om dagarna och nätterna. Hon somnar som sagt tidigare nu, hon nattas gärna efter klockan 8. Sedan sover hon till klockan 3, då hon vill ha lite mer mat och sover sedan vidare igen till klockan 7. Hon har underbart morgonhumör, vaknar alltid med ett leende på läpparna och ögon som lyser av bus. Hon sover flera gånger under dagen, men tar oftast en lång tupplur på några timmar runt lunch. Då bäddar jag ned henne i sängen och startar hennes babymonitor, som fungerar jättebra. Minsta lilla ljud, så hör man det. Den startade alldeles nyss, för att Andreas ligger där inne och snarkar! ♥
 
Vår busfia älskar att undersöka saker nu. Hon slår och smakar på allt, pillrar på små detaljer och lapparna som sitter på hennes nallar. De kan nästan vara roligare än själva nallen! Hon älskar sina hårda leksaker som går att bita på och de som låter då man slänger omkring med dem.
  
 
Ines i påsk ♥
1 Jessica - Mamma Till Prinsessan Molly:

skriven

Men vilken underbart söt liten påskkärring!!

Kommentera här: