Skötbordet

 
Långt innan vi blev med barn, så har jag vetat vilket skötbord jag vill ha. Ett jättefint, praktiskt skötbord från Ikea i serien Hemnes. Ett skötbord, som "förvandlas" till en vanlig byrå, då man inte behöver skötbordsdelen längre. Tyckte det var så praktiskt att kunna ha kläderna i samma möbel, särskilt då vi bor ganska trångt redan. För någon vecka sedan lånade vi mamma och pappas bil, för att äntligen handla hem vårt skötbord. Ville börja tvätta vår minis kläder och förbereda lite. Åkte upp till Ikea och gick runt på bebisavdelningen och hittade inte skötbordet. Skämtade om att det säkert försvunnit nu, bara för att vi skulle handla det. Eftersom allt annat bara vill krångla med oss hela tiden. Skrattade nervöst när vi gick omkring bland andra skötbord och spjälsängar. Skrattade, men man såg nog skräcken ändå i mina ögon. Tänkte att de nog bara möblerat om. Gick ut på Ikeas hemsida och kikade och gjorde den hemska upptäckten. Den var borta! Visst, man kunde fortfarande beställa byrån, men inte skötbordsdelen som hör till.. Och det är bara enstaka kvar i Sverige. Ingen liknande möbel är påväg in i sortimentet heller.. Den besvikelsen är inte att leka med. Hade sett fram emot att köpa en ny, fin möbel och kom hem utan. Köpte lite småplock bara, som rymdes i en vanlig papperskasse.
Förra veckan då vi var och lyssnade på lilla ♥, köpte vi istället ett vanligt skötbord på en leksaksaffär. Det kommer bli bra det också, men man är fortfarande besviken. Nu måste vi ju ha både ett skötbord och en byrå för bebisens kläder, vi som redan har det trångt! Det går väl att lösa, men man blir så trött på att behöva kompromissa med allt jämt. Känns som alla andra har det enkelt, att de inreder gulliga barnrum med söta tapeter, medan vi får klämma in allt efter en och samma vägg, i sovrummet där det redan känns fullt. Vet att det kommer bli bra bara allt är på plats, men det är krånglet som gör att man bara vill slänga sig i sängen och dra täcket över huvudet.
1 Anna:

skriven

Hej! Tyckte skötbordet du hittade är jättefint - vad är det för märke? Vill gärna köpa ett likadant. Tack! Anna

Svar: Hej Anna ! Köpte mitt skötbord på Babyproffsen. :D Här är det: http://babyproffsen.se/produkt/babycare-andrea-skotbord-vit/
Jeanette Hassel

Kommentera här: