Morsdag


Igår var det morsdag! Åkte hem till Gränsfors på dagen och lämnade min lilla älskling hemma i soffan. Tror det blev några glas för mycket för honom på lördagen, så han låg hemma i soffan och mådde pyton. De hade roligt i alla fall. Tog med mig mitt paket med säsong 4 av Brothers and Sisters för att fira världens bästa mamma. Hon satt klistrad framför Greys Anatomy när jag kom hem, så då måste man ju se något avsnitt själv också. Jättekul att träffa Hanna innan hon, Billy och Robert åkte till Barcelona. Inte ett dugg avundsjuk på att de åker på semester. . .

Medan vi satt i soffan och följde händelserna i Seattle Grace Hospital, stod pappa i köket och gjorde en morsdagstårta. Snacka om superpappa! Efter Hanna klippt Johns hår och tårtan var färdig, så åkte vi till mormor och morfar för att fira mormor på morsdagen. Mormor bjöd på gott fika. Det är roligt med dagar som morsdag, då man får träffa mycket familj tillsammans. Åka runt och hälsa på, bara sitta och prata om allt möjligt. Även Nina och Elin var där samtidigt.

Efter vi hälsat på i Ilsboskogen, så bar det iväg hemåt igen. Vi skulle försöka få i oss någon middag också, så det blev grillat. Snacka om mycket gott på samma dag. Runt nio på kvällen, åkte vi till Bergsjö för att hälsa på farmor och farfar. De bjöd på gräddtårta med kiwi och mandarinklyftor, med hallonfyllning - en riktig sommartårta. Ännu mer kaffe, ännu mer fika. Vi satt också och pratade om allt mellan himmel och jord, tiden flög iväg och helt plötsligt var klockan halv 11!

Det enda som var synd, var att vi aldrig åt av pappas morsdagstårta. Hoppas de tog av den idag, även fast det bara är mamma och pappa hemma. Johnnie är ju i Turkiet och Hanna i Spanien. Som sagt, inte ett dugg avundsjuk. . .

Kommentera här: